DVSC vs. Balmazújváros: indul a jegyárusítás

DVSC vs. Balmazújváros: indul a jegyárusítás
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – A DVSC labdarúgócsapata a téli bajnoki szünetet követően február 24-én, szombaton 17 órától a Balmazújváros gárdáját fogadja az OTP Bank Liga 20. fordulójában.

A találkozó apropóját adja, hogy a két hajdúsági együttes először mérkőzik meg egymással a Nagyerdei Stadionban bajnoki mérkőzésen.

A felkészülés jól alakul mindkét csapat számára, a Balmazújváros 0-0-s döntetlent ért el a bajnoki címvédő Budapest Honvéd otthonában, míg a Loki 3-1-re verte a Szegedet a Pallagi edzőközpontban.

A DVSC edzőtábora február 5-én kezdődik a törökországi Side városában, ahol összesen öt felkészülési mérkőzés vár a csapatra.

A DVSC – Balmazújváros bajnoki találkozóra a jegyek elővételben már kaphatók online a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon, személyesen pedig a stadionban található DVSC ajándékboltban.


DVSC vs. Szeged
Debrecen - Jovanovic, Ferenczi és Sós góljaival 3-1-re nyert a Loki a Szeged ellen. A téli felkészülési időszakban első edzőmeccsét játszotta a DVSC csapata szombaton déltől Pallagon, az ellenfél az NB II-ben szereplő Szeged 2011 volt. Amint arról a klub holnapja beszámol, az első félidő elején T...

Fotó: Derencsényi István
Debrecen - A DVSC február 5. és 15. között készül Törökországban, ez idő alatt öt felkészülési mérkőzést játszik. Az elsőt február 7-én a lengyel másodosztályú FC Katowice ellen vívják. Erre a napra még egy találkozót tervezett a szakmai stáb, mint mára kiderült, az orosz élvonalban szereplő FK T...

Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros/Budapest - A bajnok Budapest Honvéddal játszott felkészülési mérkőzést a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő szerdán Kispesten. A meccs hősének az újvárosi kapus bizonyult, aki többször is hatalmasakat védett, egy ízben pedig büntetőt is hárított. A tizenegyesnél Danilo félmagas, jobbra tart...Balmazújváros.
HAON.HU


hirdetés