Balmazújváros hírei

2019.01.14. 18:31

A polgármester vetette le a hírt

Balmazújváros - A kávéházi adventet nem a városvezetés szervezte, ezért távolíttatták el az eseményről szóló információt a település Facebook-oldaláról.

Balmazújváros - A kávéházi adventet nem a városvezetés szervezte, ezért távolíttatták el az eseményről szóló információt a település Facebook-oldaláról.

– Balmazújváros hivatalos oldalain a város által szervezett eseményekről lehet hírt adni. A Múzeum Kávézóban megtartott gyertyagyújtás nem volt az, ezért szóltam a közösségi oldal kezelőjének, távolítsa el az erről szóló bejegyzést– válaszolta kérdésünkre Hegedűs Péter, Balmazújváros polgármestere

A kezelő nem dönthet

A városvezetőt egyik olvasónk Naplónak írt levele miatt kerestük meg. „A mai napon arra lettem figyelmes, hogy a kávéházi események, ahol az adventi gyertyákat a város díszpolgárai, színművészei gyújtották meg, eltűntek. Az egyik Facebook-posztban azt olvastam, hogy a polgármester utasítására ezt az oldal szerkesztőjének el kellett távolítania, és minden további posztot előbb cenzúrára kell küldeni a polgármester részére” – olvasható a levélben.

– Mivel kérés nem érkezett, hogy a kávéházi gyertyagyújtásokról szóló információt tegyük fel, a hivatalos oldal kezelője pedig nem dönthet arról, hogy hírként mi kerüljön a portálra, eltávolíttattam a beszámolót. A város hivatalos Facebook-oldaláért is a polgármester a felelős – jelentette ki Hegedűs Péter.

Balmazújváros Facebook-oldalának kezelője jelenleg a felmondási idejét tölti. A polgármester kérdésünkre elmondta: a kávéházi adventi események közzétételének nincs köze a munkaviszony felbontásához. Átszervezik a hivatalos web- és a Facebook-oldalt – indokolt a városvezető.

KZS


[related-post post_id="4079029"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!