Helyi közélet

2016.10.23. 11:57

Sörözőben verekedtek a hajdúnánási fiatalok

Hajdúnánás - A rendőrök elfogták és őrizetbe vették a két helyi férfit.

Hajdúnánás - A rendőrök elfogták és őrizetbe vették a két helyi férfit.

A nyomozás adatai szerint S. Dávid és B. Krisztián 2016. október 22-én 2 óra 48 perc körül egy hajdúnánási sörözőben előzetes szóváltás nélkül megütöttek két helyi fiút. A bántalmazást követően a két sértett a szórakozóhelyről kiment, majd a 23 és a 27 éves férfi utánuk ment, ahol ismét megütötték őket, amelynek következtében egyikük a földre esett.

Az esetről történt bejelentést követően a járőrök a helyszínen adatgyűjtést végeztek és a beszerezett biztonsági kamera felvételek alapján azonosították a támadókat. A rendőrök a garázda férfiakat elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a helyi lakosokat gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottak ellen garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában