Helyi közélet

2014.01.17. 07:27

Megkérdeztük: Kell-e tartani bankok elleni további támadásoktól?

Debrecen – <em>Gondolatban biztos sokan robbantanak a bankok ellen, de nem hiszem, hogy még egyszer ilyen előfordul, legalábbis itt Debrecenben garantáltan nem. Ha jól tudom, ez az ország legbékésebb városa</em> – válaszolta kérdésünkre Katona Kornél.

Debrecen – Gondolatban biztos sokan robbantanak a bankok ellen, de nem hiszem, hogy még egyszer ilyen előfordul, legalábbis itt Debrecenben garantáltan nem. Ha jól tudom, ez az ország legbékésebb városa – válaszolta kérdésünkre Katona Kornél.

Sztankó Otília véleménye szerint lehet, hogy máskor is előfordul ehhez hasonló szituáció, bár, mint mondta, korábban nem volt erre példa, hogy az emberek bankot robbantottak volna.

– A történtek után biztos vagyok benne, hogy a bankok jobban figyelnek a biztonságra, és nem lesz több ilyen eset – osztotta meg véleményét Orosz Adél.

Padányi Viktória biztos benne, hogy nem ez volt az utolsó eset, hogy bankban robbantanak; mint mondta, sajnos ilyen világban élünk, ahol bármi megtörténhet.

– Valószínű, hogy lesz még példa banki robbantásra. Azok az emberek, akik ezeket végzik, szervezett csapatokban dolgoznak, és egészen a megvalósításig teljes titokban tudják tartani a tervüket – hangoztatta Varró Alex.

Tóth Csabáné szerint szintén elképzelhető, hogy nem ez volt az utolsó támadás a bankok ellen; mint elmondta, rengeteg felháborodott ember van, akik a devizahitelek miatt dühükben ehhez hasonlót tehetnek.

HBN–SZM|Fotók: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában