Az első BL-meccs jön a Nagyerdei Stadionban

A legenda, Dombi Tibi is ünnepre készül
A legenda, Dombi Tibi is ünnepre készül - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Döntetlent ért el az északír Cliftonville otthonában a DVSC-TEVA a Bajnokok Ligája 2. selejtezőjének odavágó mérkőzésen.

A gól nélküli iksz azt jelenti, ha a piros-fehérek megnyerik a keddi visszavágót, minimum két ellenél még vár rájuk a nemzetközi porondon, ugyanis ha esetleg a következő körben kiesnének a BL-ből, az Európa Liga play-offjában találnák magukat.

– Újabb ünnepre készül a debreceni futball, hiszen végre saját pályánkon, a ­Nagyerdei Stadionban fogadhatjuk a soros ellenfelünket a nemzetközi porondon és nem kell mondjuk 100 vagy 200 kilométert utazni egy hazai meccsre – nyilatkozta Dombi Tibor, a DVSC ikonja. – Ugyan sokan nyaralnak ezekben a hetekben, de így is összejöhet egy jó félház, aminek nagyon örülünk. Bízom benne, hogy sokan buzdítják majd a srácokat a Cliftonville ellen – mondta Dombi.

A kedden 20.30-tól kezdődő DVSC–Cliftonville mérkőzésre a belépőjegyek mindennap 10 és 18 óra között megvásárolhatók a stadion jegypénztáraiban, illetve online is megrendelhetők. Nem árt tudni, hogy az úgynevezett szurkolói kártyákat már a stadionban is fel lehet tölteni megfelelő összeggel, a plasztiklapocska segítségével vásárolhatunk a létesítmény büféiben, már a BL-selejtező alkalmával is.

HBN