Helyi közélet

2016.04.05. 12:47

Zsebből nyúlta le a telefont egy hadházi srác a Nagyerdőn

Debrecen - A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 18 éves hajdúhadházi fiúval szemben.

Debrecen - A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 18 éves hajdúhadházi fiúval szemben.

Egy fiú tett feljelentést 2015. július 26-án a Debreceni Rendőrkapitányságon arról, hogy  a debreceni Nagyerdőn egy ismeretlen személy ellopta a zsebéből a mobiltelefonját. A rendőrök az ügyben adatgyűjtést végeztek, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 18 éves hajdúhadházi fiatalembert. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki B. Dávidot, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A fiú elmondta, hogy azért lopta el a telefont, mert az meg megtetszett neki, majd azt eladta egy hajdúhadházi ismerősének. A rendőrök házkutatást tartottak annak a lánynak a lakcímén, aki megvásárolta a mobilt, ennek során pedig megtalálták és lefoglalták a készüléket, majd visszaadták a tulajdonosának.

A Debreceni Rendőrkapitányság a fiatalember ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészség részére megküldte.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában