Helyi közélet

2013.06.07. 20:01

Életveszélyesen sérült egy gyermek Vámospércsnél

Vámospércs, Nyírábrány - Személyautó és kisbusz karambolozott Vámospércs és Nyírábrány között a 48-as számú főúton péntek délután. A balesetben két fő súlyosan, kettő pedig könnyebben sérült.

Vámospércs, Nyírábrány - Személyautó és kisbusz karambolozott Vámospércs és Nyírábrány között a 48-as számú főúton péntek délután. A balesetben két fő súlyosan, kettő pedig könnyebben sérült.A HAON információi szerint egy a 48-as főúthoz közeli tanyáról kanyarodott egy Fiat az útra azzal a céllal, hogy felvezető autóként haladjon egy iskolás biciklis csoport előtt. Az autó elakadásjelzőt használt, ám az útkanyarulatban a lépésben haladó Fiatot későn észlelte egy mögötte érkező autós, aki még ki tudta kerülni a járművet, ám a mögötte érkező lengyel kisbusz fékezés nélkül rohant a személyautóba.

Az ütközésben egy kislány életveszélyesen, az autót vezető nő súlyosan, egy további gyermek és egy felnőtt pedig könnyebben sérült.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a tizenéves kerékpárosok nem érkeztek felsorakozni az autó mögött, amelybe belerohant a lengyel rendszámú kisbusz. Az érintett útszakaszon teljes útzár mellet folyt a helyszínelés. A rendőrség vizsgálja az eset pontos körülményeit.

-HAON-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában