DVSC

2019.07.04. 13:00

Csapó Erika visszatér a debreceni klubhoz

Szegedi és kisvárdai kitérőt követően fél évtized után tér vissza utánpótlásedzőként a DVSC női csapatához az egykori klasszis.

Fotó: Dvsckézilabda.hu

Az ifjúsági és serdülő második csapatot irányító Milánik Zoltán Kisvárdán folytatja munkáját, az ő helyére tér vissza az egykori kiváló átlövő, aki tagja volt a Loki 1987-es Bajnokcsapatának és a az 1995-ben és 96-ban EHF Kupát nyerő együttesnek is.

„Csapesz” készíti majd fel az ifjúsági II. osztályban szereplő DVSC II-t és a serdülő III. osztályban pályára lépő DVSC II-t.

„Lélekben mindig idetartozom, sőt elég hamar rájöttem, hogy nem hoztam jó döntést, amikor elmentem, ám nem bánkódom emiatt, hiszen minden téren sokat tanultam ebben az időszakban” – mondta a klubhonlapnak. „Július 22-én kezdjük el a felkészülést, s már nagyon várom, hogy újra DVSC-s csapatnak tarthassak edzést. Már megismerkedtem a lányokkal, nagyon szimpatikusak voltak, nyitottan fogadtak. Tudom, hogy az utánpótlásban nem feltétlenül az eredmény a fontos, de ha megfelelő munka, képzés, akkor fejlődni fognak és jönni fognak az eredmények is. A klub utánpótlásában dolgozó kollégákat jól ismerem, Győrvári Viktorral és Márián Blankával dolgoztam együtt a DSI-nél, Kudor Kittit pedig még játékosként ismertem meg.”

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában