Autó - Motor

2015.04.02. 15:19

Hodosi Gábor: Visszább vesznek

Tavaly év vége felé elment a kedve a Hodosi Gábor-Holló Barnabás kettősnek a csatázástól, de az Eger Rallyra újra életre kaptak. Versenyeztek egy jót az egri pályákon, majd újra elment a kedvük a történtek miatt, és a jövőbeni versenyzésüket is átértékelték.

Tavaly év vége felé elment a kedve a Hodosi Gábor-Holló Barnabás kettősnek a csatázástól, de az Eger Rallyra újra életre kaptak. Versenyeztek egy jót az egri pályákon, majd újra elment a kedvük a történtek miatt, és a jövőbeni versenyzésüket is átértékelték.

„Nagyon jól éreztük magunkat addig az utolsó gyorsaságiig, míg el nem tört a főtengely. Szomorkodtunk azon, hogy milyen szerencsétlenek vagyunk, mikor kaptuk a hírt, hogy barátaink és egyben versenyzőtársaink fának csapódtak az utolsó gyorson, és sajnos a navigátor életét vesztette. Ekkor már a mi problémánk eltörpült, és nem foglalkoztunk a kiesésünkkel. Mindvégig jól éreztük magunkat, de őszintén megmondom, hogy nagyon-nagyon átértékelődött bennünk ez az egész versenyzés. A következő futamtól kimondottan a saját örömünkre autózunk. Nem fogjuk hajszolni a másodperceket, csak jól érezzük magunkat. Nem ér annyit az egész már, hogy kockáztassunk.” – mesélte Gabó nem túl jókedvűen.

„Az utolsó gyorson estünk ki, mint ahogy Gabó is elmondta, de a pályákat szerettük, és élveztük a versenyt, ameddig lehetett. Nekünk ezek a szakaszok fekszenek. A gyorsok eléggé viseltesek voltak, de mi ilyenkor improvizálunk. A hétvégén történt tragédia minket is megrendített, és azóta is csak pislogunk. Felfoghatatlan ez az egész. Mi magunk is sokat gondolkoztunk a verseny óta, és úgy döntöttünk, hogy nem kell nekünk életre-halálra autózni, csakis a mi szórakoztatásunkra. Historicban fogunk menni nagyon úgy néz ki, mert nem akarunk leesni az útról.” – mondta Barna határozottan.

Hodosi Gábor és Holló Barnabás, valamint csapata ezúton szeretné Őszinte Részvétét kifejezni Szabó Attila navigátor családja, és hozzátartozói felé. Nyugodj Békében Attila!!!

 

Reklámpartnereink:

Expert Training Kft.; Nord Frank Kft.; AutoCarma Kft.; Prime Energie Kft.; Metál Inox Kft.; Tipp Plusz Kft.; Schönherz Informatikai Stúdió Kft.; Schönherz Iskolaszövetkezet; Terrex Kft.; Elektron-Co Kft.; Degorex Kft.; MAN Szerviz; Imre Gábor Kft., Mester-Építő Kft.; B-Safety Bt.; Hesztia Debrecen Tűzvédelmi és Biztonságtechnikai Kft.; Albert Tűzvédelmi Csoport Kft.

 

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: Csatlos Norbert

Címkék#ralli#Éger

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!