Helyi közélet

2014.06.02. 13:25

Viszonylag tiszta a rom WC környéke

Debrecen - A tulajdonos büfévé alakítaná az egykori illemhelyet.

Debrecen - A tulajdonos büfévé alakítaná az egykori illemhelyet.Jelenleg lényegesen jobb a helyzet a Bartók Béla út elején, a Honvédtemető utca sarkon található föld alatti volt WC környékén, mint néhány hete. Az áldatlan állapotokat bemutató cikkünk megjelenését követően a tulajdonos takaríttatott.

Május 20-án arról számoltunk be, hogy a kórháztól alig 20-30 méterre lévő, rég befalazott bejáratú illemhely környékét a járókelők egy része továbbra is az eredeti funkciójának megfelelően használja. Az akkori nagy esőket követően a lejárók aljában csaknem fél méteres bűzös barna lé gyűlt össze. A legyek és muslicák felhőkben szálltak a környéken. Büdös most is érezhető, de a folyadék és az ürülék eltűnt, jobb a helyzet.

HBN-OCs


Debrecen – A Bartók Béla út elején, a Honvédtemető utcai saroknál van egy félig földbe ásott, egykori nyilvános wc. Aki most arra jár szörnyű állapotot tapasztalhat a kórház, a Károli Gáspár téri templom és egy buszmegálló háromszögében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában