Asztrológia

2015.12.25. 10:11

Napi horoszkóp – 2015. december 25.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Fáradtan, mégis boldogan ébred. Ismét egy nap, amikor nem engedi, hogy a külvilágból érkező zavaró tényezők elrontsák a napját. Az otthonában továbbra is béke honol és törekszik arra, hogy ez így is maradjon, Ha a vita legapróbb jelét véli felfedezni, csírájában fojtja el, olyan megoldásokkal állva elő, melyek azt a célt szolgálják, idő előtt ne múljon el az ünnepi hangulat, a harag maradjon az ajtajukon kívül.

Bika

04.21 – 05.21

Csak a szépet hajlandó tudomásul venni, hiszen miért is foglalkozna a külvilágból érkező negatív élettel, ha az otthonában béke és meghittség uralkodik. Nem minden alakul ugyan a tervei szerint, mégis kezében tartja az eseményeket és csak az vezérli, hogy a nyugalom megmaradjon. Nem bosszankodik már azon sem, hogy a tegnap este nem úgy alakult, ahogy elképzelte, hiszen így is csodálatos volt.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ha ki is kell mozdulni a négy fal közül, próbálja az otthon meleg hangulatát magával vinni, Megtalálta a lelki békéjét és nem engedi, hogy ezt bárki elrontsa. Pedig az események nem úgy alakulnak, ahogyan azt Ön elképzelte, de még így is képes megőrizni a nyugalmát és a szeretetet a szívében, ha már a környezetében élők ilyen hamar el is felejtették, hogy Karácsony van, a megbocsájtás ünnepe is.

Rák

06.22 - 07.22

Igyekezzen megőrizni a békét és a meghittséget az otthonéban még akkor is, ha ez nem tűnik könnyű feladatnak. A külvilág próbálja megzavarni azt a nyugalmat, amit megteremtett. Váratlan események borítják fel a terveit, de ha ettől Ön nem válik idegessé, máris sokat tett annak érdekében, hogy a szerettei ünnepi hangulata is megmaradjon. Ne feledkezzen meg a távolabbi ismerősökről, egy telefonhívásnak biztosan örülnének.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Bár már kezdi felütni a fejét az idegeskedés, a mai napon még képes úrrá lenni felette. Nem engedi, hogy a keserű szavak megmérgezzék a hangulatot, ha pedig egy vita készülne kitörni, Ön még csírájában elfojtja. Nehéz megőrizni az ünnep hangulatát, de ha mindannyian szeretnék, akkor együtt erre is képesek. A szeretet ereje most megmutatkozik, az összetartozás pedig minden akadályt leküzdhet.

Szűz

08.24 - 09.23

Saját magát háttérbe helyezve élvezi, hogy az otthonában béke és nyugalom honol. Jöhetnek vendégek vagy mozduljon Ön ki a négy fal közül, a szíve mélyén ott a szeretet és a meghittség. Éppen ezért észre sem veszi, ha valahol ellenségeskedés ütné fel a fejét, hiszen ez annyira felfoghatatlan ezen a napon. Nem hajlandó meghallani a keserű, rosszindulatú szavakat és ez igazi elismerést hoz Önnek.

Mérleg

09.24 - 10.23

Az, hogy a szerettei veszik körbe, kárpótolja mindenért. Még azt is képesek feledtetni Önnel, hogy nem minden alakul a tervei szerint. Voltak ugyanis elképzelései, hogyan töltik az ünnepeket, ezt azonban váratlan események megzavarják. Ön azonban készen áll leküzdeni ezeket a kihívásokat, nem engedve, hogy az elkeseredés átvegye az uralmat. A közös programok ugyan füstbe mentek, de az ünnepi hangulat mégis megmaradt a szívekben.

Skorpió

10.24 - 11.22

Köszönhetően annak, hogy képes volt megbocsájtani, a mai nap békében, nyugalomban telik. Minden úgy alakul, ahogyan azt eltervezte, így aztán hiába is próbálják elrontani a kedvét, igenis kitart amellett, hogy a szeretetet ünnepelje. Szívében és lelkében ott a meghittség és a béke, és már ez is elég ahhoz, hogy a rosszindulatú megjegyzéseket elengedi a füle mellett. Már ezzel elejét veheti a csúnya vitáknak.

Nyilas

11.23 - 12.21

Képes a saját érdekeit teljesen háttérbe helyezni, ha ez szükséges ahhoz, hogy az ünnepi hangulat fennmaradhasson. Voltak elképzelései a mai napra, de a szerettei más tervekkel állnak elő. Ön azonban mosolyogva fogadja, hogy nem az lesz, amit szeretne és remekül szórakozik a mások által kialakított programokon. A legfontosabbnak azt érzi, hogy együtt lehetnek és elkerüli az otthonukat a békétlenség.

Bak

12.22 – 01.20

Ne tervezzen a mai napra semmit, inkább engedje át magát az ünnepi hangulatnak. Bármit is szeretett volna megcsinálni, az meg fogja várni, most egyszerűen csak élvezze, hogy azokkal lehet együtt, akik igazán közel állnak Önhöz. Engedje, hogy ők döntsenek arról, mit is csináljanak, mivel töltsék el ezeket a meghitt órákat. Amíg képes kizárni a zavaró tényezőket, addig lesz ünnep az otthonában.

Vízöntő

01.21 - 02.19

Ne akarjon irányítani, hiszen ezekben a napokban az a legfontosabb, hogy mindannyian jól érezhessék magukat. Ha mások is beleszólhatnak a programokba, akkor a közös élmények feledtetik Önnel, hogy nem minden a tervei szerint alakul. Ezekben a napokban össze tud úgy kovácsolódni a család, hogy aztán a rohanó hétköznapokban is kitartanak egymás mellett. Gyűjtsenek emlékeket, amiket felidézhetnek majd a nehéz időszakokban.

Halak

02.20 - 03.20

Nem engedi, hogy viták, nézeteltérések mérgezzék meg az otthon hangulatát. Hiába próbált ugyanis békét teremteni, a mélyben lappangó feszültségek próbálnak felszínre törni. Ön azonban határozott és addig nem nyugszik, míg a felek közös nevezőre nem jutnak. Bármennyire is megviseli lelkileg, hogy még ezekben a napokban sem lazíthat, mégis fontosnak érzi, hogy betöltse a döntőbíró szerepét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!