Asztrológia

2015.12.21. 08:13

Napi horoszkóp – 2015. december 21.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Nagy levegő és egy utolsó hajrá van hátra az évből. Most már ne idegeskedjen azon, mit kellene még megtennie, zárja le a folyamatban lévő ügyeket, hogy átadhassa magát a szeretteinek. Hiába kezdte el a készülődést már időben, még számos elintéznivaló vár Önre, hogy végül a hét második felében minden gördülékenyen menjen. Ezekre összpontosítson, ha az segítség, írja össze a tennivalókat, nehogy valami elmaradjon.

Bika

04.21 – 05.21

Váratlan események borítják fel a jól összerendezett napi programját. Próbálja meg ezeknek a zavaró tényezőknek a jó oldalát keresni. Hiszen minden rosszban ott van az a bizonyos, ami akár még a hasznára is lehet. Lehet, hogy csak egy fél mondat miatt csúszik órákat, de ha az így szerzett információkat a későbbiekben felhasználja, sokkal nagyobb lesz a nyeresége. Éppen ezért most ne bosszankodjon, hanem fogadja mindazt, amit az élet hoz, nyíltan, kíváncsisággal.

Ikrek

05.22 – 06.21

Tele energiákkal ébred és éppen jókor talál ismét önmagára. Még számos elintéznivaló vár Önre, ennél jobb alkalma nem is adódik, hogy a nyitott ügyeket lezárja. Elégedettséggel tölti el, ahogy sorban húzhatja le a listájáról a kötelezettségeit és a remény is felcsillan, hogy nem az utolsó nap kell kapkodnia az ünnepi előkészületekkel. Ha sikerül egy kis lélegzetvételnyi időhöz jutnia, gondolkodjon előre ezen a téren is.

Rák

06.22 - 07.22

Úgy érzi, összeesküdött Ön ellen a világ és természetesen mindez nem a legjobbkor történik. Próbálja meg kizárni az életéből azokat a tényezőket, melyek hátráltatnák, ha ehhez az kell, hogy visszavonul, és csak önmagával foglalkozik, tegye meg bátran. Mivel segítségre amúgy sem számíthat, így foglalkozzon olyan kérdésekkel, melyekkel egedül is meg tud birkózni, a szép lassan elért sikerek pedig visszahozzák a valós életbe.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Elfeledve minden bánatát, teljes lendülettel veti bele magát a mai napba. Úgy érzi, megállíthatatlan, ezért újabb és újabb feladatokat vállal. Ha nem figyel, könnyen eljuthat arra a pontra, ahol már megbízhatatlan, felelőtlen ember benyomását kelti. Nehezen tudja kimondani a nem szócskát, de kénytelen lesz, ha az év hátralévő részét nem kapkodással és csak munkával kívánja tölteni. Ehhez kell az igazi erő.

[poll id="4"]

Szűz

08.24 - 09.23

Most még ne zárkózzon be a négy fal közé, ha teheti, mozduljon ki. A váratlan meghívások is tartogathatnak kellemes perceket, ha nem azért fogadja el azokat, mert kötelező. Igyekezzen mindenből kihozni a legjobbat, első lépésként mindjárt mosolyogjon, hozzon bármit is az élet. Ne feledje, a környezet visszatükrözi Önt, tehát ha bosszankodik, mérgelődik, azzal csak megmérgezi a légkört maga körül.

Mérleg

09.24 - 10.23

Kissé bizonytalan, de ezt ne makacssággal próbálja leplezni. Képes a végletekig kitartani a véleménye mellett, ezt azonban nem azért teszi, mert tudja, Önnek van igaza, hanem mert képtelen felmérni annak a következményeit, ha nem így lenne. Meneküljön inkább a kényes helyzetekből, ha a véleményét kérdezik, tartsa magát ahhoz, hogy az is csak egy lehetőség, semmi oka megsértődni, ha a másik fél végül nem fogadja meg a tanácsait.

Skorpió

10.24 - 11.22

Könnyedén veszi azokat az akadályokat, melyekkel a mai napon kell megküzdenie. Ezt nem annak köszönheti, hogy olyan jó erőben lenne, egyszerűen csak látja maga előtt a célokat és célirányosan halad feléjük. Úgy gondolja, ha most ezekkel a kérdésekkel kell foglalkozni, akkor ennek oka van, így elfogadja, és addig nem nyugszik, amíg a kérdésekre válaszokat nem talál. Mire mindegyikkel végez, már el is érte a mára kitűzött álmokat.

Nyilas

11.23 - 12.21

Az igazi eredmények most a külvilág számára láthatatlanok maradnak, így ne is várjon elismerést. Ha azt szeretné, hogy megerősödjön a hitében, jó úton jár, inkább saját magában keresse a válaszokat. Idézze fel, miért is erre indult el, mik voltak az elképzelései és ezeket mennyire sikerült megvalósítani. Készítsen egy mérleget, mit veszített és nyert, ezeket kielemezve végül az elégedettség lesz a valódi jutalma.

Bak

12.22 – 01.20

Végre megnyugszanak a kedélyek, így lehetőségük nyílik, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba. Eddig az indulatok vezérelték mind Önt, mind a másik felet, képtelenek voltak egymás véleményét higgadt fejjel meghallgatni. Mivel a következmények immáron véglegessé váltak, be kellett látniuk, ezzel csak ártottak maguknak, de még a környezetükben élőknek is, nincs értelme tovább mérgesíteni a viszonyt és a helyzetet.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Kezdje el a tervek megvalósítását, ha nem szeretne az utolsó kapkodni. Az előkészületek már javában folynak, most még felpörgeti magát utoljára, így végül nem kell az utolsó napon is kapkodni. Tudja le a kötelező köröket és szakítson időt önmagára, a saját gondolataira. Ahogy tisztul a kép, úgy lesz képes erőt meríteni és elvégezni mindazt, ami a fejében megfogalmazódik. Fáradtan, de elégedetten dőlhet ágyba.

Halak

02.20 - 03.20

Képtelen egyedül megbirkózni az Önre váró feladatokkal, és ahogy ezt felismeri, máris megoldódik a probléma. Ekkor ugyanis már el tudja fogadni a segítő kezet és nem a hátsó szándékot keresi a felajánlások mögött. Rengeteg energia szabadul így fel, amit aztán arra fordíthat, hogy a hőn áhított eredményeket elérhesse. Képes rendezni a gondolatait, a kivezető utat keresni és aztán meg is valósítani az elképzeléseit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!