Asztrológia

2015.12.17. 10:25

Napi horoszkóp - 2015. december 17.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Tervezze meg a napját, különben könnyen elveszíti a fonalat és csak a lázas kapkodás marad. Feszülten ébred és így nehéz összpontosítania. Ha azonban akad egy sorvezető, amihez nyúlhat, mikor úgy érzi, már teljesen elúszott, akkor kézben tudja tartani az eseményeket és végül még olyan eredményeket is fel tud mutatni, amire nem is számított. Ez pedig erőt adhat majd a folytatáshoz, hiszen sok feladat vár még lezárásra az idén.

Bika

04.21 – 05.21

Ne csináljon a bolhából elefántot, mintha nem lenne enélkül is elég gondja. Lépjen elegánsan tovább, nem kell mindenáron Önnek kimondani az utolsó szót. Keressen magának olyan feladatokat, amelyekkel elterelheti a figyelmét és így gyorsabban el tudja felejteni ezt a kellemetlen közjátékot. Ha pedig mindannyian megnyugodtak, van esélyük arra is, hogy tisztázzák ezt a kényes kérdést, akár még a mai napon.

Ikrek

05.22 – 06.21

Úgy érzi, Önnek van igaza, ezért végig sem hallgatja a másik felet. Pedig abban is van némi valóság, amit ő mond és bizony mások ezt észre is veszik. Ha továbbra is foggal-körömmel ragaszkodik a saját álláspontjához, elveszítheti a hitelét. Vonuljon inkább félre és elemezze a helyzetet hideg fejjel, mintha kívülálló lenne. Ha így tesz és képes a saját véleményét megváltoztatni, máris új tisztelőkre lelhet.

Rák

06.22 - 07.22

Ne kapkodjon, hiszen azzal nem érhet el több sikert, mintha sorban venné kezébe a feladatait. Bár képes arra, hogy egyszerre több kérdéssel foglalkozzon, most ez nem fog menni, hiszen a gondolatai egyébként is elkalandoznak az ünnepi előkészületek felé. Éppen ezért összpontosítson az éppen aktuális feladatára, és csak ha azt már lezárta, vegyen egy újat a kezébe. Bármennyire is úgy érzi, nem halad előre, a nap végén végül elégedett lehet a teljesítményével.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Hiába érzi úgy, hogy nem végez a napi teendőivel, akkor is szüksége van arra, hogy néha megálljon és kifújja magát. Iktasson be rövidebb szüneteket, szellőztesse ki a fejét és ilyenkor ne is foglalkozzon az aktuális problémákkal. Egyszerűen csak bámuljon maga elé és engedje, hogy a csípős levegő átjárja a testét, szellemét. Ne érezze úgy, hogy csak vesztegeti az idejét, hiszen így sokkal nagyobb lendülettel tudja folytatni a munkáját.

[poll id="4"]

Szűz

08.24 - 09.23

Miközben Önben dúl a vihar, próbálja ezt másokon levezetni. Ez azonban nem hozza a várt megkönnyebbülést, ugyanis amíg magában nem tisztázza a kérdést, nem fog tudni megnyugodni. Azt tudja, hogy ki okozta ezt a feszültséget, de hogy az érzés miért tudott így eluralkodni Önben, annak csak Ön lehet a megmondhatója. Ha megtalálja a valódi okot, végül van esélye rendezni is a sorokat az illetékessel.

Mérleg

09.24 - 10.23

Képes másokat befolyásolni, ezért nem mindegy, milyen gondolatok fogalmazódnak meg Önben. Bár úgy érzi, ez nem az Ön napja, mégis próbálja meg a figyelmét valami szép felé terelni. Ha Ön mosolyog, visszanevetnek és máris egy olyan mókuskerékbe kerül, ahonnan már nem is akar kiszállni. Az első lépés nem könnyű, de utána már magával sodorja a lendület, így még szerettei is táplálkozhatnak az Ön jókedvből.

Skorpió

10.24 - 11.22

Érdemes a mai napon kicsit kitekinteni a saját világából, hiszen tele van energiával, ezt akár még arra is fordíthatja, hogy új szövetségeseket szerez. Persze ez nem fog menni egyik napról a másikra, de ha ma beáldozza a saját érdekeit és másoknak nyújt segítséget, a későbbiekben ezt visszakapja hatványozottan. Hiszen most mindenki saját magával van elfoglalva, így értékelni tudják, hogy akad olyan ember, mint Ön, aki képes másokért tenni.

Nyilas

11.23 - 12.21

A mai napon ne számítson nagy eredményekre, és lehetőleg kerülje el azokat a helyzeteket is, ahol döntéseket kell hoznia. Legyen inkább csapatjátékos, adja át a vezető szerepet másnak. Képtelen ugyanis hideg fejjel gondolkodni, az összefüggéseket helyesen felmérni. Úgy érzi, túl fáradt, és ez nem is csoda. Ha megszabadulhat bizonyos felelősségektől, akkor tegye ezt meg könnyű szívvel, nagy könnyebbség, ha legalább egyes kérdésekkel nem kell foglalkoznia.

Bak

12.22 – 01.20

Próbálják felnyitni a szemét, de Ön foggal-körömmel ragaszkodik a saját elképzelésihez. Ezek után ne csodálkozzon, ha egyedül kell megbirkóznia az akadályokkal. Annál édesebb lesz viszont a végén a siker, melyet elkönyvelhet. Csak Ön hitt ebben, de ha belegondol, azért a kétkedőknek is volt némi igaza. Legközelebb érdemes lenne inkább az arany középutat megkeresni, hiszen most azért a szerencse is kellett az eredményekhez.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Ha egyszer nem az van, amit Ön akar, az még akár lehet jó is. Így legalább nem az Öné a felelősség sem, beállhat a sorba és teheti a dolgát, amit ugyan mások mondanak Önnek, de ettől még nem teljesíthetetlenek. Ha marad energiája a nap végén, érdemes ismét egy kicsit készülni az ünnepekre, hiszen az idő egyre csak fogy, Ön pedig elakadt bizonyos ügyekben. Könnyelmű azonban most se legyen.

Halak

02.20 - 03.20

Elmerül a saját gondolataiba, észre sem veszi, hogy szűkebb környezetében valaki segítségre szorul. Ha emiatt nem szeretne a későbbiekben lelkiismeret-furdalást érezni, akkor járjon nyitott szemmel. Érthető, ha azt érzi, Önnek is kijuthatna a támaszból, de ha figyel, rá fog arra is döbbenni, az Ön problémái eltörpülnek másoké mellett. Ez persze nem azt jelenti, hogy már meg is oldódtak, de már nem is látja olyan sötétnek a helyzetét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!