Asztrológia

2015.12.12. 09:10

Napi horoszkóp – 2015. december 12.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Ne tervezzen túl sok feladatot a mai napra, mindenképpen időt kell szakítania arra, hogy visszavonuljon és pihenjen. Jó ideje érzi, hogy valami nincs rendben a szervezetében, lehetőséget kell adnia a megújulásra, töltekezésre. Gondolaiban természetesen megjelenhetnek a közelgő Ünnepek, de az előkészületekkel várjon egy kicsit. Ha most egy tervet állít össze, lesz mihez nyúlnia, amikor összecsapnának a feje fölött a hullámok.

Bika

04.21 – 05.21

Egy kérdés nem hagyja nyugodni, de egyedül képtelen megtalálni rá a választ. Nem is kell olyan messzire mennie, hogy segítséget találjon. Szűk családi körben már találkoztak ezzel a problémával, így beszéljen az Önt foglalkoztató gondokról, hogy megtalálja azt az egy embert, akire támaszkodhat. Előtte ne hallgassa el a kételyeit sem, hiszen csak így láthatja el olyan tanácsokkal, amelyek valóban hasznosak lehetnek.

Ikrek

05.22 – 06.21

Hamar feladja a terveit, ha akadályokba ütközik. Ne is bosszankodjon emiatt, hiszen egyik feladat sem halaszthatatlan, lazítson inkább és forduljon a szerettei felé. Beszélgessenek, rögtönözzön közös programot, ahol közös élményekben lehet részük. Ugye, hogy nem is annyira nehéz feledni a kötelezettségeket, ha kellemes a társaság. Talán érdemes lenne máskor is engedni az ilyen csábításnak, nem görcsösen ragaszkodni a teendőkhöz.

Rák

06.22 - 07.22

Bármibe is kezd, legyen figyelmes, mert könnyen baleset érheti. A fáradtság, amely észrevétlenül nehezíti a mindennapokat, most tetőzik. Ne idegeskedjen, ha nem úgy halad a feladataival, ahogyan azt elképzelte, mert a kapkodással is csak a saját helyzetét rontja. Mérlegeljen inkább, mit lehetne elnapolni és azokat hagyja a végére, így ha mégsem marad ideje mindenre, akkor is elmondhatja, amit szükséges volt, azt el is végezte.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Legyen résen, mert nem mindenki őszinte Önnel. Próbálják olyan útra csábítani, amely nemhogy távolabb viszi a céljaitól, de még az elveit is fel kellene adnia. Ne engedjen hát a csábításnak, hiába kecsegtet vonzó eredményekkel. Vonuljon mihamarabb vissza, hiszen önmagában még sosem kellett csalódnia. Ne gondolja azt, hogy most egy olyan lehetőséget szalasztott el, amely nem fog visszatérni, mert így csak a csalódottság lesz úrrá Önön.

Szűz

08.24 - 09.23

Tálcán kínálja az élet a megoldást, amelyet már napok óta hiába keresett. Eddig csak azért nem vette észre, mert csak a célokat látta maga előtt, ráadásul csak a nehézségeket vette számba, de hogy mindezeket hogyan lehetne leküzdeni, képtelen volt átgondolni. Mostanra végképp feladta az álmát és csak ennyi kellett ahhoz, hogy tisztán felmérhesse a lehetőségeket és azokat az embereket, akik ebben segítségére lehetnek.

Mérleg

09.24 - 10.23

Ha a szépet keresi, akkor meg is találja. Egyszerűen csak a nézőpontját kell kicsit másfelé irányítani és máris sokkal egyszerűbb lehet az a kihívás, amely Önre vár. Ráadásul számíthat a szeretteire, barátokra is, nem egyedül kell minden akadályt elbontani. Lassan el kell kezdenie a felkészülést az Ünnepekre is, ha már ilyen szépen összekovácsolódott a család, érdemes lenne ezt kihasználva erről is beszélni.

Skorpió

10.24 - 11.22

Érdemes a mai napon olyan kérdésekkel foglalkozni, amelyekkel jó ideje nem boldogult. Most tisztán látja a lehetőségeket, hamar fel tudja mérni a helyzetet és így időveszteség nélkül tud válaszokat is adni. Ha tanácsért fordulnak Önhöz, akkor is hallgasson a megérzéseire, amelyek most nem hagyják cserben. Miközben a saját szemüvegén át nézi a problémát, mégis olyan ötleteket ad, amelyek mások számára hasznosítható.

Nyilas

11.23 - 12.21

Ahogy közeledik a céljai felé, úgy válik egyre felszabadultabbá. És ahogy érzi leesni a súlyokat a válláról, egyre több energiája szabadul fel és halad még gyorsabban afelé, hogy egy álmát valóra váltsa. Ennél több nem is kell ahhoz, hogy végre elégedett lehessen a helyzetével és gondtalanul élvezze a hétvége hátralévő részét. Ossza meg a boldogságát a szeretteivel is, hiszen ők tartották a lelket Önben, amikor feladni készült a terveit.

Bak

12.22 – 01.20

Ha a négy fal közé szorul, érezhetően nő Önben a feszültség. Éppen ezért igyekezzen mihamarabb letudni a kötelezettségeit és kicsit kiszabadulni a friss levegőre. Engedje el a gondokat, hiszen megoldásokat most úgysem találna rájuk, ezért felesleges erre pazarolni az energiáit. Inkább tervezgessen és álmodozzon, azzal nem árt úgysem, de új színeket varázsolhat az életébe, ha célokat tűz ki maga elé.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Hiába tombol Önben az energia, ha képtelen összpontosítani. Egyszerre egy problémára irányítsa a figyelmét, ha azt lezárta, akkor kezdjen foglalkozni valami mással. Ahogy halad előre, úgy fogja észrevenni, hogy bizony az Ön ereje sem korlátlan és felesleges lett volna minden olyan feladatba belekezdeni, amelyet eltervezett. Legyen türelmes, eljön mindennek az ideje, felesleges sürgetni.

Halak

02.20 - 03.20

A kisugárzásának köszönhetően egyre többen veszik körbe. Ha magyarázatot keresne, nem találna, ezért ne is foglalkozzon azzal, miért keresik a társaságát, egyszerűen csak élvezze a népszerűséget. Mosolyt csalhat szerettei arcára, ha látják Önön a felszabadultságot, éppen ezért most ne is gondoljon a problémáira. Legyenek együtt, beszélgessenek és kezdjék el tervezgetni az ünnepi programot is bátran, könnyen egyezségre juthatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!