Asztrológia

2015.11.08. 08:34

Napi horoszkóp - 2015. november 8.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Nem alkalmas ez a nap az újra, éppen ezért ne most szánja rá magát a változtatásra. Hiába is szeretne továbblépni, a múlt vélt biztonsága visszahúzza. Ilyenkor nem látja a szépséget, izgalmat és főleg a lehetőséget, csak a rosszat, bizonytalant. A máskor oly határozott döntése most szertefoszlik, egyszerűen fél fejest ugrani az ismeretlenbe. Próbálna valami arany középutat keresni, de ez most nem lehetséges, felesleges energiapazarlás.

Bika

04.21 – 05.21

Olyan minden mindegy hangulatban van, ami kifejezetten bosszantó a környezetében élők számára. Hisz pontosan tudják, hogy van véleménye, de egyszerűen ezt nem hajlandó megosztani velük. Ők már látják ennek a következményeit is, pár napon belül hallgathatják, Ön mit csinált volna másképp és a legtöbbször valóban az lett volna a járhatóbb, egyszerűbb út. Vegyen erőt magán és ossza meg a gondolatait velük még akkor is, ha valamiért úgy érzi, nem érdemlik meg.

Ikrek

05.22 – 06.21

Fáradt, álmos és ilyenkor az egész napja el van rontva. Képtelen a feladataira összpontosítani, minden zavaró tényező képes elterelni a figyelmét és utána már nem tudja újra felvenni a lendületet. Ezért lehetőleg kapcsolja ki a telefonját mihamarabb, hogy ezzel eltávolodhasson a külvilágtól is és magába fordulhasson. Szüksége lenne ugyanis az önvizsgálatra, de még inkább arra, hogy teljesen megfeledkezhessen a problémákról.

Rák

06.22 - 07.22

Még azokat is képes meglepni a mai viselkedésével, akik igazán jól ismerik. Olyan oldaláról mutatkozik be, melyet eddig gondosan rejtegetett előlük. Ne csodálkozzon a reakciójukon, hisz valóban döbbenetes az a változás, amit mutat magából. A családjában azonban többen is örömmel fogadják ezt az őszinteségi rohamot, ezentúl ez szinte elvárás lesz Önnel szemben. Ne bánja, hogy lehullott a lepel, nincs ebben semmi szégyellnivaló.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Bár általában képes az érzelemkitörésein uralkodni és csak olyankor szabadjára engedni, amikor annak helye és ideje van, de most valamiért mégsem tudja megállni, hogy teret adjon neki. Ezt írhatja a fáradtság számlájára, de akkor sem magyarázhatja a viselkedését ezzel. Súlyosan megbánt olyan embereket, akik eddig Ön mellett álltak pusztán azért, mert képesek józan döntéseket hozni, amelyet Ön is helyesnek gondolna, csak valamiért most másképp gondolkodik.

Szűz

08.24 - 09.23

Legyen türelmesebb és belátóbb mások hibáival szemben, hisz Ön sem tökéletes. Persze sokkal könnyebb magán kívül keresni a bűnbakot, ha valami nem úgy sikerül, ahogyan azt eltervezte, mint leülni kicsit és elgondolkodni azon, hol csúszhatott a saját számításába porszem. Mielőtt bármit is mondana, számoljon el tízig, így adva időt arra, hogy kicsit lecsillapodjon. Talán ezzel legalább enyhíteni tudja a károkat.

Mérleg

09.24 - 10.23

A feszültség kifejezetten ösztönzően hat Önre. Míg máskor ideges kapkodásba kezd, ha a kötelezettségek ellepik, ez most feldobja és még nagyobb lendülettel veti bele magát a tennivalóiba. Ezt elsősorban annak köszönheti, hogy minden idegszálával a probléma megoldására koncentrál, egyszerre csak egy feladattal foglalkozik, nem engedi, hogy a figyelmét eltereljék. Bármennyire felvillanyozza a mai napi teljesítménye, máskor ne hagyja az utolsó pillanatra a teendőit.

Skorpió

10.24 - 11.22

Nyugodt és kiegyensúlyozott, ilyenkor öröm Ön mellett lenni. Nem csoda, ha többen is Önhöz fordulnak tanácsért, vagy csak egy kis meghallgatásra vágyva elmesélik gondjaikat. Így ugyan nem halad a saját feladataival, de ezen nem bosszankodik, kifejezetten élvezi a népszerűséget. Mozduljon ki a négy fal közül, keresse fel barátait, családtagjait, így ők is élvezhetik a pozitív énjét is, nem csak mindig a rosszat kapják.

Nyilas

11.23 - 12.21

Letudva minden sürgető kötelezettségét, ismét van ideje egy kicsit álmodozni, terveket szövögetni. Maradjon meg azonban a realitás talaján, hisz a korlátok most is állnak, bár ilyenkor hajlamos ezt nem észrevenni. Ossza meg a gondolkodás eredményeit olyan emberekkel, akik partnerek lehetnek a későbbiekben a megvalósításban, együtt kidolgozva a szükséges teendőket hamarabb szembetűnnek a buktatók.

Bak

12.22 – 01.20

Próbálja meg elkerülni az olyan helyzeteket, amikor rögtönöznie kell, esetleg ismeretlen területre kalandozni. Inkább élvezze azt a nyugalmat, amit a jól végzett munka jelent, hisz végre nincsenek határidők, amik szorongatnák, nincsenek elvárások, amelyeket túl magasnak tart, viszont vannak kedves emberek Ön körül, akik megérdemlik, hogy végre az Ön jó – azaz türelmes, megértő - oldalát is megismerhessék.

Vízöntő

01.21 – 02.19

Feszült, indulatos, ilyenkor elég egy apró szikra, hogy a pattanásig feszült idegei felrobbanjanak. Nehezen találja meg a közös hangot a környezetében élőkkel, ami nem csoda, hisz képtelen figyelni másokra, a saját gondjaival van elfoglalva. Ha nem akar nagyobb bajba keveredni, vonuljon inkább a háttérbe, próbáljon meg észrevétlen maradni. Ha ez nem sikerül, akkor pedig gondolkodjon, mielőtt megszólal.

Halak

02.20 - 03.20

Ne azon bosszankodjon, ami nem sikerül, inkább a szépet lássa meg a világban. Nehéz ezt olyan napokon észrevenni, amikor fáradt, feszült, mégis ez lehet a gyógymód mindarra, ami most Önben zajlik. Elégedetlen a helyzetével, szeretne valamerre továbblépni, de még azt sem tudja, merre. Vegye számba az elért sikereket, ha ezeket a mérleg egyik serpenyőjébe helyezi, a másikba a veszteségeit, rá fog ébredni arra, hogy nincs vakvágányon az élete.

Hívjon minket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!