Asztrológia

2015.11.18. 07:56

Napi horoszkóp – 2015. november 18.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Bár tele van energiával, ez mégsem ösztönzi arra, hogy tevékenyen töltse a napját. Belső feszültség gyötri és ilyenkor legszívesebben fel sem kelne az ágyból, bár kikapcsolódni, aludni is képtelen. Keresse meg az arany középutat, azaz annyit tervezzen be csak, amennyit szívesen elvégezne és örömet okoz. A hivatali életében álljon helyt, de otthon azért vannak olyan munkák, amik örömet okoznak, ha másért nem, mert a végeredmény látványos.

Bika

04.21 – 05.21

A szíve és az esze a legtöbbször ellentmondásba kerül, ami jelentősen megnehezíti a döntéseit. Így lesz ez a mai napon is, amikor komoly elhatározásra kényszerítik, de nem sok időt adnak arra, hogy mérlegeljen. Ilyenkor aztán felcsapnak Önben a hullámok és képtelen parancsolni az indulatainak. Ha végül átesett azon, amit annyira szeretett volna elkerülni, meneküljön is el a helyszínről, hogy egyedül rendezgethesse a gondolatait, érzéseit.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ha feszült a hangulat Ön körül, érdemes először önmagában szétnézni. A kisugárzása arról árulkodik, hogy elégedetlen a helyzetével, valami nagy változtatásra vágyik. Mivel azonban a terveibe nem avat be senkit a szűkebb környezetében, nem csoda, ha érdeklődéssel, de egyúttal gyanús pillantásokkal méregetik, mire is készül. A kérdésekre nem válaszol egyértelműen, a család viszont nehezen fogadja a titkolózást.

Rák

06.22 - 07.22

Szívesen beszélget, mozog emberek között, talán kicsit fél is az egyedülléttől. Keresse, teremtse meg a lehetőségét annak, hogy ne kelljen a problémáival magányosan szembenézni. Ha nem talál olyan embert, akinek kiöntheti a szívét, akkor sincs oka a panaszra, mert már önmagában az a tény, hogy nincs bezárva a négy fal közé, erőt ad a további küzdelemhez. Hosszú út vár Önre, míg újra egyensúlyba kerül, de nagy lépést tesz meg ennek irányába a mai napon.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Változások szele fúj, ami megrettenti, de egyúttal érdeklődve is kémleli a horizontot, honnan várja mindazt, amit érez a levegőben. Próbál felkészülni rá, de mivel nem tudja, milyen irányú is lesz a megújulás, nehezen tud ráhangolódni. Ne ragaszkodjon a megszokásaihoz, legalább egy esélyt adjon mindannak, amit felkínálnak. Szerencsére nem kell minden hidat felégetnie maga mögött, így ha csalódás lenne, lesz visszaút.

Szűz

08.24 - 09.23

Nem fog unatkozni a mai napon, bár egy percig sem gondolta, hogy erre lehetősége nyílna. Pedig jól esne már egy olyan nap, amikor nincsenek kötelezettségek, csak azzal kell foglalkoznia, amiben örömét leli. Ez a nap azonban biztosan nem ilyen lesz, ne is tiltakozzon az ellen, ha más veszi át az irányítást. Bár rögtönöznie is kell, ez most inkább ösztönzően hat Önre, nem fogadja kétségbeeséssel, hogy felborultak a tervei.

[poll id="4"]

Mérleg

09.24 - 10.23

Mivel nem érzi igazán sajátjának az ügyet, nem csoda, ha nincs meg Önben a kitartás és az a nagy tenni akarás, ami egyébként jellemzi Önt. Ne szomorítsa el azonban a környezetében élőket azzal, hogy nem áll ki mellettük, legyen a háttérben mindig elérhető, ha mással nem, a tanácsaival segítse őket azon az úton, amelyen menni akarnak. Hisz nem olyan rossz az elképzelés, csak Ön valamiért képtelen azonosulni vele.

Skorpió

10.24 - 11.22

Mivel könnyen befolyásolható a mai napon, ezért válogassa meg, kivel is tölti az idejét. Hajlandó belemenni olyan egyezségekbe, amelyek kifejezetten hátrányosak az Ön számára, de tudja, csak így őrizheti meg a nehezen megteremtett békét. Azzal, hogy az akaratát háttérbe szorítja, kiszolgáltatottá válik, amit kihasználhatnak olyan emberek, akik nem önzetlenül állnak Ön mellett. Ezért legyen óvatos, kivel is osztja meg ezt a napot.

Nyilas

9.01 - 9.01

Ne menjen bele feleslegesen vitákba, mert képtelen lesz kiállni az álláspontja mellett, így viszont csak felesleges feszültség támad Önben. Ha úgy alakul, vonuljon inkább vissza, fogadja el, hogy nem az Öné az irányítás, hisz attól még lehet érdekes ez a nap, hogy nem az ízlésének megfelelően alakul. Egyszerűen csak legyen nyitott az újra, befogadó és érdeklődéssel fogadja mindazt, amit kínál az élet.

Bak

12.22 – 01.20

Könnyedén megtalálja a hangot a környezetében élőkkel, így szívesen tartózkodik emberek között. Keresse a lehetőséget arra, hogy beszélgessen, ha nem is alkot véleményt, de figyel, hallgatja mások problémáit. Sokat tanulhat abból, hogyan kezelik a feszült helyzeteket, oldják meg a gondjaikat. De ha magányosan kell eltöltenie pár órát, akkor se szomorkodjon, Hamar feltalálja magát és olyan tevékenységekkel tölti az időt, amely kikapcsolja.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Az apró dolgok teszik az életet színessé, a barátságokat mélyebbé, a családi életet meghitté. Ez legyen a vezérelve a mai napon. Ne gondolkodjon nagy gesztusokban, drága ajándékban vagy királyi lakomában, ha meglepetést szeretne okozni, inkább válassza az egyszerűséget és a személyre szólót. Egy kedvenc ételekből összeállított vacsora, egészen apró figyelmesség többet jelent a drága mutatványoknál. Használja a fantáziáját.

Halak

02.20 - 03.20

Népszerűségnek örvend, ami nem csoda, hisz vidám, mosolygós, ilyenkor valóban ellenállhatatlan, remek társaság. Kiváló hallgatóság, de ha a véleményét kérik, akkor sem retten meg attól, hogy őszintén, mégis burkoltan fogalmazva elmondja. Legyen megértő, de ne megalkuvó, hisz ebben az esetben éppen azt adná fel önmagából, ami oly értékessé teszi. Az Ön igazi erőssége az elfogadás és a nyíltszívűség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!