Asztrológia

2015.11.17. 09:57

Napi horoszkóp – 2015. november 17.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Pontosan tudja, mit szeretne elérni és ennek érdekében képes akár az embereken is átgázolva menetelni. Csak a cél lebeg a szeme előtt, az akadályokat szinte észre sem veszi, egyiket-másikat nem is oldja meg, csak átugorja, ami azonban hosszabb távon még problémát okozhat. Érdemes a nap végén mérleget készítenie, akiket megbántott, a lehető legrövidebb úton megkövetni, a megkerült gondokon pedig elgondolkodni. Rövid távú lesz ugyanis ez a siker, ha elvarratlan szálak maradnak hátra.

Bika

04.21 – 05.21

A csillagok abban támogatják elsősorban, hogy rendezze a kapcsolatait. Vannak barátok, akikkel régen beszélt már és olyan emberek a környezetében, akikkel még nem tisztázták a nézeteltéréseiket. Érdemes ezekre kicsit nagyobb figyelmet fordítani, mert a mai napon különösen nyitott mások felé és képes őszintén elmesélni az Önben lezajló folyamatokat. Ilyenkor úgy fogalmaz, hogy ne bántson meg másokat.

Ikrek

05.22 – 06.21

Vegye elő azokat a terveit, amelyek egy ideje ott motoszkálnak a fejében. Új ötletekkel egészíti ki, lassan összeáll az egész és végre belefoghat a megvalósításába. Ne kapkodjon, gondolja végig a lépéseket, a buktatókat és keresse azokat az embereket, akik a segítségére lehetnek majd. Mérjen fel előre mindent, mert a rögtönzés nem az erőssége. Ha váratlan események zavarják meg, kapkod és visszaveti a teljesítményét.

Rák

06.22 - 07.22

Valami szokatlant, meglepőt szeretne véghezvinni, bár még nem tudja, mi is legyen az. Szeretne színesebb egyéniségnek mutatkozni, mint amilyen kép él Önről a környezetében élőkben. Mi táplálhatja ezt? Vajon miért gondolja úgy, hogy unalmas és szürke, az emberek nem találnak Önben értéket? Hova tűnt a magabiztossága? A belső bizonytalanság alaposan rányomja a bélyegét a hangulatára, mielőbb keresse meg az okokat.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Közkedvelt ember lehet a mai napon. Ezt annak köszönheti elsősorban, hogy képes nyugalmat teremteni maga körül, nem hagyja, hogy a kapkodás, feszültség Önre is átragadjon. Mielőtt elveszítené a fejét, elszámol tízig és ezalatt megoldást keres a felmerült problémára. Mivel megőrzi a hideg fejét, józan eszét, ez sikerül is és így máris kisimítja a ráncokat a környezetében élők arcán. Nem csoda, ha nem sok ideje marad önmagára.

[poll id="4"]

Szűz

08.24 - 09.23

Ha már minden reményt feladna, akkor siet a segítségére a véletlen. Igazán szerencsésnek mondhatja magát, hisz így képes olyan akadályokat is leküzdeni, amelyek ott tornyosultak Ön előtt már jó ideje. Érdemes olyan kérdésekkel is foglalkozni, amelyeket halogatott, mert bízott valami jó tündérben, aki majd Ön helyett elintézi. Ebben hiába reménykedett, de a mai napon talán könnyedebben veszi a nehézségeket.

Mérleg

09.24 - 10.23

Hiába teszi ki a szívét-lelkét a családért, úgy érzi, nem értik meg, ráadásul a fáradozásait sem értékelik. Természetesnek tartják mindazt, amit tesz, ha pedig segítségre szorul, hirtelen mindenki fáradt, feszült. Mintha Önnek nem lennének problémái. Üljön le velük és beszéljék át a dolgokat, osszák fel a házimunkát és Ön se vállaljon többet magára, mint amennyit a jelenlegi állapotában el tudna látni nagyobb erőfeszítés nélkül.

Skorpió

10.24 - 11.22

Nyugodt, meghitt napra vágyott, de ez már a reggeli órákban megdől. Egy kiadós veszekedésnek köszönhetően feszültté válik, és ilyenkor még többet hibázik. Vigyázzon az utcán és minden olyan eszközzel, amellyel megsebesítheti magát, mert elég egy apró figyelmetlenség, hogy a kórházban kössön ki. Próbáljon megnyugodni, mozduljon ki a négy fal közül, sétáljon, kiránduljon, lehetőleg egyedül, hogy lehetősége nyíljon önmagába fordulni.

Nyilas

9.01 - 9.01

Egyedül érzi magát, ami nem csoda, hisz míg mindenki rohan és intézné az ügyeit, Ön szeretne kicsit kiszakadni a világból. Fogadja el, hogy nem tart Önnel senki, egyedül kell kielégítenie a kalandvágyát. Szeretne felfedezni, tanulni, valami újat megtapasztalni, de mindezt olyan elszántsággal, hogy képtelenség Önt figyelmeztetni a kötelezettségeire. Ne lepődjön meg, ha mai napon több embernek is csalódást okoz a felelőtlenségével.

Bak

12.22 – 01.20

Készüljön fel arra, hogy a nap nem úgy fog alakulni, ahogyan azt Ön szeretné. Ha valami elromolhat, az el is romlik, tudja ezt Ön is nagyon jól. Különösen akkor, ha nem összpontosít, a gondolatai máshol kalandoznak, így a figyelmetlenségének köszönhetően szinte vonzza a bajt. Ha megússza baleset nélkül, már elmondhatja magáról, hogy szerencsés. A lehető legkevesebbet tervezze a mai napra és pihenjen, kapcsolódjon ki.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Ne keresse a nagyobb társaságot, inkább családi körben töltse el ezt az estét Van bőven mit megbeszélniük, és ha sikerül meghitt hangulatot teremteni, akkor érdemes is elővenni azokat a témákat, amelyeket kerülgetnek egy ideje, mert nem találtak lehetőséget arra, hogy nyugodtan elmondhassa mindenki a gondolatait, legyen türelmes hallgatóság és próbálja magát beleélni a másik helyzetébe, így könnyebb feldolgozni a hallottakat.

Halak

02.20 - 03.20

Fáradt, nem sikerült kialudnia magát, és ilyenkor különösen ingerlékeny. Tudja ezt ugyan a családja, mégsem veszik figyelembe, amikor előállnak a vágyaikkal. Mintha Önnek nem 24 órából állna a nap, annyi terhet próbálnak a vállára helyezni. Nyugodtan próbálja meg elmagyarázni nekik, hogy azért, mert nem beszél a gondjairól, még léteznek, és legszívesebben azokkal foglalkozna, hisz előbb-utóbb a körmére fognak égni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!