Asztrológia

2015.11.16. 07:53

Napi horoszkóp - 2015. november 16.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Fáradtnak, kimerültnek érzi magát, nem csoda, ha nehezen halad a feladataival. A fejében pedig szépen megtervezi a lépéseit, de amikor lépnie kellene, elfogy az erő, csak bámul maga elé gondterhelten. Ha szerencséje van, akad a környezetében olyan ember, aki leveszi a terhet a válláról, de ha nem talál ilyet, Önnek kell összeszednie magát, mert az álmodozás nem viszi előrébb. Mielőbb kerüljön ágyba, hogy újra erőre kaphasson.

Bika

04.21 – 05.21

Már előre állítson össze egy napirendet, amihez aztán tarthatja magát. Ugyanis több zavaró tényező is eltereli a figyelmét és aztán már azt sem tudja, mit is szeretett volna elvégezni. Így viszont mindig lesz mibe kapaszkodnia és a nap végén nem marad elintézetlen ügye. Ráadásul több esetben is hetek óta halogatta a kérdés tisztázását, már csak ezért sem lenne szerencsés, ha halasztódna az elintézésük. Ezt is vegye figyelembe, amikor rangsorolja az elintéznivalóit.

Ikrek

05.22 – 06.21

Egy mosoly most igazi fegyver lehet a kezében. Ha eredményeket szeretne felmutatni, akkor félre kell tennie a csalódottságát és nevetni akkor is, ha sírni volna kedve. Persze ez csak a belépő lenne, hisz fel is kell készülnie a nehézségekre, amelyeket le kell küzdenie. De ha mindezt nem egyedül kell tennie, nagyban megkönnyíti a helyzetét. Gondolja át, kire számíthat és álljon elé a kérésével.

Rák

06.22 - 07.22

Nehezen megy az összpontosítás, ráadásul túl sokat is vállalt magára. Ettől egyre csalódottabbá válik, amit a környezetében élőkön vezet le. Ha így folytatja, nem is reménykedhet segítségben. Pedig többen is ott állnak Ön mellett arra várva, hogy támaszt nyújthassanak, de ha Ön csak veszekszik, inkább elfordulnak. Próbálja meg megőrizni a türelmét és járjon nyitott szemmel, hogy meglássa, kik is lehetnek partnerei a mai rohanásban.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Próbáljon meg megnyugodni, mielőtt emberek közé megy. A reggeli veszekedés valóban teljesen felesleges volt, egyszerűen mindketten egy pillanatra elveszítették a fejüket és képtelenek voltak gondolkodni. Este lehetőségük lesz ezt tisztázni, de másokat büntetni azért, mert fáradtan, nyűgösen ébredtek, nem vezet eredményre, leginkább csak még több ideges ember veszi körbe, ami miatt Ön is egyre feszültebbé válna.

Szűz

08.24 - 09.23

Halassza el azokat a beszélgetéseket, amelyeket lehet, ugyanis árasztja magából a negatív energiákat és ilyenkor képtelenség Önnel közös nevezőre jutni. A szemei szinte villámokat szórnak, ha valaki ellent mer mondani, márpedig egy „tárgyalás” akkor lehet igazán eredményes, ha minden fél elmondhatja a saját véleményét és úgy találják meg a megoldást, hogy azzal mindannyian elégedettek lehetnek.

Mérleg

09.24 - 10.23

Végre csökken az Önre nehezedő teher, kicsit fellélegezhet. Van ideje rendszerezni a gondolatait, az elmúlt időszak tanulságait levonni és az elért sikereket élvezni. Figyelmét ne kerülje el a fizikai erőnléte sem, hisz a szervezete folyamatosan küldi a jeleket, hogy ideje lassítani. Ha már erre lehetősége nyílt, törődjön a testével is. Az ellen sem lehet senkinek kifogása, ha meglepi magát a csendes visszavonulás élményével.

Skorpió

10.24 - 11.22

Legszívesebben átölelné az egész világot, oly felszabadultan, kiegyensúlyozottan ébredt. Ezt ugyan nem teheti meg, de több figyelmet szentelhet a szeretteinek. Hisz ők azok, akik az elmúlt napokban nélkülözték Önt, ha mégis összefutottak, nem sok köszönet volt mindabban, amit mondott. Kérjen tőlük elnézést mindazon szavakért, melyeket meggondolatlanul a fejükhöz vágott, lepje meg őket egy vacsorával, meghitt hangulattal.

Nyilas

11.22 - 12.21.

Legyen határozott, mégis visszafogott, ezzel érhet el sikereket a mai napon. Nem kell erőltetnie, hogy magához ragadja az irányítást, a kisugárzásának köszönhetően hamar Ön kerül az ügy élére. Céltudatos, így nem csoda, ha rohamléptekkel halad a siker felé. Könnyedén talál segítőkre is, hisz már a megjelenése is egyfajta garancia arra, hogy jó úton járnak. Mindez azonban ne vakítsa el, hisz egyedül csak félkarú óriás lenne.

Bak

12.22 – 01.20

Él, mint hal a vízben. Azaz, minden tökéletes, remek a közérzete, a hangulatára sem lehet panasz, hisz mind a magán- mind a hivatali élete egyensúlyban van, egyik sem megy a másik kárára, képes a gondokat, de az örömöket is a helyükön kezelni. Remek nap ez a mai arra, hogy kicsit önmagára is figyeljen, táplálja az önbizalmát és az elégedettségét. Fürödjön a sikerekben, melyeket mostanában könyvelhetett el, emlékezzen rájuk meleg szívvel.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Vidáman, kiegyensúlyozott hangulatban ébred, ilyenkor úgy érzi, képes meghódítani az egész világot. Fontos azonban, ha valami újba kezd, mérje fel előre a buktatókat, hisz az első leküzdhetetlen akadály hamar kedvét szegheti és megállásra kényszeríthetné. Ha azonban sikerül ezekre felkészülni, a megoldást is gyorsabban találja meg és töretlen lendülettel haladhat tovább a választott útján.

Halak

02.20 - 03.20

Ha a környezetében élők elakadnak, Önhöz fordulnak segítségért. Ez ugyan elégedettséggel tölti el, hisz megtapasztalja, mit jelent megbecsült, közkedvelt embernek lenni, de egyúttal bosszantja is, hogy nem halad a saját dolgaival. Igyekezzen megtalálni az egyensúlyt, mert bármerre billenne el a mérleg nyelve, végül csak sérülésekkel úszná meg. Ha már reggel összeállít egy sorvezetőt az elintézendő dolgaival, mindig lenne hova visszatérnie, ha folytathatja ügyes-bajos dolgait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!