Asztrológia

2015.10.17. 09:45

Napi horoszkóp - 2015. október 17.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Nem várt fordulatra kell számolnia, amely alaposan megzavarja. Elveszíti a nyugalmát, talán még a hideg fejét is és a nagy kapkodásban meghoz pár felelőtlen döntést is. Ezzel azonban nem fogja tudni rendezni a sorait, így sokkal jobb lenne, ha inkább lassítana. Gondolja át, miért fordulhatott mindez elő, valóban nem lehetett erre számítani? Ha a mai napon nem is, előbb-utóbb szembesítenie kell magát ezekkel a kérdésekkel.

Bika

04.21 – 05.21

Nem erőssége a rögtönzés, jobban szereti, ha minden a tervek szerint halad. Ez azonban a mai napon nem lesz kivitelezhető, így jókora adag rugalmasságra lesz szüksége. Az azonban téves következtetés, hogy mindenki csak azon fáradozik, hogy Önt hátráltassa. Zárja ki a külvilágot az életéből és a kialakult helyzet megoldására összpontosítson. Csak magára számíthat jelen esetben, így még nagyobb figyelemmel kell eljárnia.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ha egy kis vita van a levegőben, Ön máris ott terem, hogy az biztosan kirobbanjon. Lételeme a veszekedés a mai napon, úgy érzi, ez a legjobb módja annak, hogy levezesse a feszültségét. Ideig-óráig ez akár hatásos is lehet, elérheti, hogy a kimondatlan szavak ne nyomasszák, de a valódi megbékélést csak az jelentheti, ha megkeresi a valódi okokat, ami miatt az utóbbi időben oly nehezen találta meg a közös hangot a környezetében élőkkel.

Rák

06.22 - 07.22

Lehetnek nagyra törő tervei, de nem hagyhatja figyelmen kívül a környezetében élők igényeit sem. Hiába gondolja úgy, az Ön elképzelései elsőbbséget kell élvezzenek mindenkinél, ezt nem támaszthatja elvárásnak. Ha mindenáron a saját akaratát szeretné érvényesíteni, meg kell találja azokat az eszközöket, amelyekkel motiválhat másokat. Legyen az ígéret vagy dicséret, egyikkel se bánjon szűkmarkúan, ha eredményt szeretne elérni.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Izgatott és ilyenkor remek ötletei támadnak, azonban képtelen azokat kidolgozni és megvalósítani, hiányzik ugyanis a kitartás és az összpontosítás képessége. Vesse papírra mindazt, ami a fejében jár, hogy ne menjenek veszendőbe, de a megvalósításukat ne erőltesse. Egy sikertelen befejezés ugyanis a kedvét szegheti. Szűk családi körben viharfelhők gyülekeznek, Ön az első, aki ezt észreveszi, így módjában áll még az elején elfojtani egy nagyobb vitát, legyen energiája erre is.

[poll id="4"]

Szűz

08.24 - 09.23

Amit a sors az egyik kezével ad, azt a másikkal el is veszi. Legalábbis így érzi. Míg az élet egyes területein sikeres, más helyeken képtelen megállni a helyét. Ez az ellentmondás komoly feszültséget ébreszt Önben. Képtelen felhőtlenül örülni az eredményeknek, a kudarcok azonban mélyen megérintik. Akkor kerülhet egyensúlyba, ha ezeket az érzéseket a helyükön tudja kezelni, ugyanolyan intenzitással éli meg a rosszat, mint a jót.

Mérleg

09.24 - 10.23

Nem a céljaival van gond, csak az odavezető utat mérte fel helytelenül. Éppen ezért ne bánkódjon egy percig sem, ha úgy érzi, elakadt, hanem rázza meg magát és vágjon bele újra. Előtte azonban gondolja át, mit nem vett számításba a kezdetekkor és ennek megfelelően tervezze meg újra, és induljon el az új úton. Ha kell, keressen új segítőket, egyeztessen velük is mindarról, amit időközben tapasztalt.

Skorpió

10.24 - 11.22

A vitákat a mai napon akár még az előnyére is fordíthatja. Ha ahelyett, hogy elveszítené a fejét és vagdalkozásba kezdene, inkább figyelmesen hallgatná a partnerét, sok mindent megtapasztalhatna saját magáról is. Ő ugyanis nem rossz szándéktól vezérelve próbálja felnyitni a szemét, de nem talált más utat ahhoz, hogy megmutassa Önnek, hol hibázott, kénytelen volt ilyen hevesen szembeszállni Önnel.

Nyilas

11.23 - 12.21

Ne kételkedjen a tudásában és a képességeiben még akkor sem, ha úgy érzi, valahol félrecsúsztak a számításai. Mindez nem szegheti kedvét, és igenis tartsa szem előtt a céljait, ne adja fel az álmait. Lehet, hogy várnia kell, mert még nem jött el az ideje annak, hogy valóban megvalósítsa, de végleg hagyni a feledés homályába süllyedni, nagy felelőtlenség lenne. Ugyanis ha egyszer eléri a hőn áhított eredményeket, mások is hasznot húzhatnának belőle, nem csak Ön.

Bak

12.22 – 01.20

Még saját maga is meglepődik azon, milyen könnyedén veszi az akadályokat. Használja ki ezt a kedvező napot arra, hogy régóta halogatott ügyeit is újra kézbe veszi, hisz a csillagok most Ön mellett állnak. Segíteni fogják abban, hogy ha elakadna, ne torpanjon meg, hanem felismerje a probléma gyökerét és megtalálja a helyes utat. Egyszerre azonban csak egy feladattal foglalkozzon, mert ha szétaprózza a figyelmét, a kapkodás során hibázhat.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Engedje szabadjára a fantáziáját és ha az új utakra csábítja, engedjen neki. Most minden izgalommal tölti el, ami ismeretlen, legyen az az élet egy új területe vagy ember. Nyílt szívvel közeledik másokhoz és ez az őszinteség kapukat nyit meg Ön előtt. Olyan emberekkel kerülhet kapcsolatba, akiket eddig távolból tisztelt, példaképnek tekintet. Nincs oka a bánatra azonban akkor sem, ha nem a tervei szerint alakul a napja, a rögtönzés nem fog nehezére esni.

Halak

02.20 - 03.20

Remek nap ez a mai akár az elképzelései megvalósításának megkezdéséhez, de ha még nem érzi késznek magát erre, akkor a tervezés, gondolkodás is kellőképpen leköti az energiáit és a figyelmét. Ha egy feladatra összpontosít, a siker nem marad el. Teljes figyelmét szentelje annak, amit csinál, ne hagyja, hogy a külvilág megzavarja. Csak annyit vállaljon magára, amit könnyedén képes elvégezni, így tartalékolhat energiát saját magára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!