Asztrológia

2015.08.15. 08:28

Napi horoszkóp - 2015. augusztus 15.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Ha úgy érzi, hogy összezavarodott a világ Ön körül, akkor első körben önmagában keresse ennek okát. Éppen az Ön viselkedése váltja ki szeretteiből a bizonytalanságot, olykor még a tehetetlen dühöt is. Engedje át az irányítást inkább a családjának és sodródjon az árral. Így legalább megszabadulhat attól a felelősségtől is, hogy Önnek kell döntenie a mai programokról, össze kell hangolnia a különböző igényeket.

Bika

04.21 – 05.21

Számoljon el tízig, mielőtt bármit is mondana. Hajlamos lehet ugyanis a túl nyers fogalmazásra és így akaratlanul is megbánthatja a szeretteit, barátait. A későbbiekben ugyan hivatkozhat arra, hogy kimerült volt és feszült, de ha egyszer összetörik valami, az már megragasztva nem ugyanaz. Ezt tartsa szem előtt, amikor a véleményét kérdezik. Nem kell hazudnia, de a mondandóját érdemes becsomagolni szép szavakkal.

Ikrek

05.22 – 06.21

Fáradtnak érzi magát, érdemes lenne átgondolni, valóban olyan fontosak-e az Önre váró feladatok, mint azt hiszi. Talán megengedhetne magának egy kis lazítást, hisz a munka nem szalad el. Inkább szervezzen közös programot a szeretteivel és próbáljon meg lazítani, kikapcsolódni. Nehéz ugyan megtalálni a közös nevezőt, de ha egy kicsit is figyelnek egymásra, a szeretet ereje ezen a gondon is átlendítheti Önöket.

Rák

06.22 - 07.22

Mintha egy másik világban élne, legalábbis ez az érzés támad Önben, ahogy a szeretteivel próbál megegyezni a mai napi teendőkről és programokról. Nehezen találnak közös pontot, főleg, hogy az elvégzendő feladatok szinte teljes egészében Önre maradnak. Mi lenne, ha átgondolná, valóban olyan fontosak-e azok, hogy felrúgja a családi békét? Hisz nem dől össze attól a világ, ha elmarad egyik-másik, viszont együtt mennek el kikapcsolódni, szórakozni.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Elég egy apróság is ahhoz, hogy képes legyen elveszíteni a fejét. Pedig a szerettei igazán nem azért mondanak ellent, mert bosszantani szeretnék, egyszerűen úgy érzik, igaztalanul veszekszik velük. Éppen azokat bántja meg a viselkedésével, akik a biztos hátteret jelentik Önnek. Legyen egy kicsit megértőbb, ha más véleményt hall, mint amit Ön képvisel, a családi béke érdekében akár még meg is gondolhatná magát.

Szűz

08.24 - 09.23

Még önmagának sem tudná bevallani, miért ennyire feszült, így legalább a környezetében élőket ne terhelje ezzel. Szerettei körében megnyugvást lelhet, ha nem keresi az alkalmat, hogy szítsa a viszályt. A váratlan vendégek sem azért érkeznek, hogy az idegein táncoljanak, még az sem kizárt, csak Ön felejtette el, hogy bejelentkeztek. Próbáljon megnyugodni és a lehető legjobbat kihozni a mai napból, hiszen nincs is valódi oka az elégedetlenségének.

Mérleg

09.24 - 10.23

Érdemes ismét a saját terveivel foglalkozni. Tele van tettvággyal, de ezt most nem mások érdekében kívánja felhasználni, a saját céljaihoz szeretne közelebb kerülni. Fel kell készülnie arra is, hogy gyedül kell az akadályokkal megbirkóznia, de most még ez sem szegi a kedvét, hatalmas lendülettel veti bele magát a munkálatokba. Szinte észre sem veszi, ahogy repül az idő, pedig a szerettei számítanak Önre.

Skorpió

10.24 - 11.22

Ne zárkózzon be, ne meneküljön, hiszen csak akkor talál megoldást a problémáira, ha megbeszéli a barátokkal, szeretteivel. Egyedül ugyanis képtelen lesz leküzdeni az akadályokat és ezt Ön is tisztán látja. Nehéz elfogadnia a tényt, hogy most kevés a tudása és a tapasztalat, szüksége lesz a segítségre. Úgy érzi, ettől kevesebbet ér, tehetetlen. Ha sikerül azonban ezen az érzésen felülemelkedni, hamar átlendülhet a mélyponton és ismét színesebben látja a világot.

Nyilas

11.23 - 12.21

Még azokat is képes meglepni, akik már jól ismerik és tudják mit jelent az, ha nehéz napja van. Bár ilyenkor különösen makacs és hirtelen haragú, de a mai napon különösen nehéz Önnel megtalálni a megfelelő hangot. Miközben próbál segítséget kérni, folyamatosan elutasít minden támogatást, ellentmondást nem tűr, de megoldási javaslata Önnek sincs az adott problémára. A lehető leghamarabb tudja le a kötelezettségeit és vonuljon vissza.

Bak

12.22 – 01.20

Nyugtalan, türelmetlen, elég egy rossz szó és máris robban. Pedig a helyzet közel sem annyira reménytelen, ahogyan azt Ön érzi. Talán túl érzékeny, vagy az egyéb gondok miatt látja sötétebben az életét. Szakítson időt arra, hogy nyugalomban átgondolja az elmúlt napok történéseit és elemzi mindazt, ami még Önre vár. Ha a kiutat keresi és nem enged teret az elkeseredettségének, hamar átlendül a holtponton.

Vízöntő

01.21 – 02.19

Úgy érzi, az utóbbi időben elhanyagolták a szerettei és a barátai. Nem tudja, hogyan hívhatná fel magára a figyelmet. Talán a lehető legegyszerűbb utat kellene választani, azaz őszintén feltárni, mi is foglalkoztatja, miben szorulna segítségre, megértésre. Ha így tesz, hamar fény derülhet arra is, hogy ők ott álltak Ön mögött és próbálták támogatni, de Ön ezt akaratlanul is elutasította. Érdemes lenne ezen nyugalomban elgondolkodnia.

Halak

02.20 - 03.20

Türelmetlen és túl érzékeny, így képtelenség megtalálni Önnel a közös hangot. Ne is erőltesse a közös munkát, inkább olyan feladatokat keressen magának, melyekkel egyedül is képes megbirkózni. Ha teheti, iktasson közbe rövid szüneteket, amikor kiszellőzteti kicsit a fejét és igyekszik elengedni azokat a sötét gondolatokat, amelyek miatt képtelen az együttműködésre. Ha meg tudná fejteni rossz kedve okát, közelebb kerülhetne a megoldásához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!