Asztrológia

2015.05.31. 07:25

Napi horoszkóp - 2015. május 31.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Hiába uralkodik Ön körül feszült hangulat, a nyugalma irigylésre méltó. Minden figyelmét az adott kérdésre fordítja, kizárja a külvilágból érkező zavaró tényezőket. Az önfegyelem, amely jellemzi egyúttal szövetségeseket is Ön mellé állít, hisz érdemes a közelében tartózkodni. Az a nyugalom, amely körbeveszi, másokra is jótékony hatást gyakorol, így hoz békét észrevétlenül a környezetében élők életébe.

Bika

04.21 – 05.21

Van valaki, aki nem megy ki a fejéből, pedig már régen találkoztak. Oka van ennek, ragadjon hát telefont és hívja fel. A beszélgetésük során nehéz lesz eldönteni, kinek volt nagyobb szüksége a másikra. Hisz nem csak az ő problémái kerülnek szóba, végre Ön is kiöntheti valakinek a szívét és olyan szemszögből is megvizsgálhatja a helyzetét, ahogyan magától sosem tette volna, márpedig a megoldáshoz ez hiányzott.

Ikrek

05.22 – 06.21

Semmi oka arra, hogy magányosnak érezze magát. Bár úgy érzi, egyedül maradt a problémáival, ez nincs így. Csak körül kell néznie és segítséget kérni. Olyan emberek veszik körbe, akik tisztelik, szeretik, csak Ön ennek eddig nem tulajdonított jelentőséget. Sokszor nyújtott Ön támaszt a bajban és ezt szívesen viszonoznák, ne szégyellje bevallani nekik, hogy gondjai vannak. Legyen őszinte, ezzel segíthet a legtöbbet saját magán.

Rák

06.22 - 07.22

Olyan feladatokat tervezzen a mai napra, melyek nem igényelnek segítséget. Nehéz Önnel megtalálni a közös hangot, így ha partnerre is találna egy-egy probléma megoldásához, csak ideig-óráig számíthatna arra, hogy valóban ott lesz Ön mellett, az úton nem kísérné végig. Vonuljon ezért inkább vissza még azelőtt, hogy komolyabb sebeket ejtene a másikon. Szerettei ugyan próbálnák felvidítani, de esélyt sem ad nekik arra, hogy a kedvében járjanak.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Nehezére esik emberek között mozognia, de nem teheti meg, hogy kimenekül a világból. Azt azonban igen, hogy összpontosítva a kötelezettségeire mielőbb letudja azokat és utána már a maga ura lehet. Egy kis séta a friss levegőn valódi kikapcsolódás lehet és végre rendezheti a gondolatait is. Az elmúlt napokban számtalan nézeteltérés mérgezte a hangulatát, ezeket nem sikerül még magában sem tisztáznia. Ha ez megvan, akkor az érdekelt felekkel is le fog tudni ülni egy beszélgetésre.

Szűz

08.24 - 09.23

Gondolatai elkalandoznak éppen akkor, amikor leginkább összpontosítania kellene. Fontos beszélgetések záródhatnak csalódással, hisz gondolataiban más, az Ön számára kedvezőbb eredményre számított. Mielőbb tudja le a kötelezettségeit és szervezzen olyan programot, amely kikapcsolja, feledteti a gondjait Önnel. Családja számítana Önre, a megértésére, de jelenleg képtelen lenne figyelni a szeretteire.

Mérleg

09.24 - 10.23

Rengeteg kötelezettség vár Önre, azonban ehhez össze kell szednie magát, ugyanis kimerült. Csak azokra a kérdésekre összpontosítson, amelyekkel éppen foglalkozik, és egyszerre csak eggyel. Ha végez az egyikkel, kezdhet bele a következőbe, ugyanis csak így kerülheti el a hibákat. Szerencsére nincsenek komoly akadályok, a feladatokat játszi könnyedséggel képes megoldani, ha a figyelme nem kalandozik el.

Skorpió

10.24 - 11.22

Szétszórt és ez csak ahhoz vezethet, hogy hibázik. Még a reggeli órákban állítsa össze a teendői listáját, így lesz a kezében egy támasz, ha végképp elveszne abban az útvesztőben, ami Önre vár. A feladatai ugyanis nem lesznek kevesebbek csak azért, mert kissé bizonytalan és fáradt, kimerült. Mielőbb próbáljon meg ágyba kerülni, ha álom nem is jön a szemére, a csendes visszavonulás mindenképpen jótékony hatással lesz Önre.

Nyilas

11.23 - 12.21

Ideje szakítani a múlttal, azonban ezt csak úgy teheti meg, ha levonva a tanulságokat végre feledi azokat. A mai nap remek alkalmat kínál arra, hogy visszavonulhasson és mindezt megtegye. Legyen őszinte saját magához és ha hibázott, azt vallja be, legalább ott ne tagadja, ahol nincs értelme titkolózni, azaz saját benső énjében. Ha feldolgozta a kérdéseket, képes lesz továbblépni és új utakra lépni.

Bak

12.22 – 01.20

Kicsúszik a kezéből az irányítás, így el kell fogadnia, hogy mások határozzák meg a mai napját. Nemet mondani ugyan nem tud, de ez nem jelenti azt, hogy belül ne emésztené az elégedetlenség. Ahelyett azonban, hogy arra összpontosítana, amit csinál, a figyelme elkalandozik, olyan kérdésekkel foglalkozik, amelyek megoldása azonban jelenleg nem áll módjában. Ne pazarolja az energiáit olyan célokra, amelyek jelenleg elérhetetlenek.

Vízöntő

01.21 – 02.19

Nem tud nemet mondani és ezt a környezetében élők ki is használhatják. Mozogjon ezért olyan körökben, ahol erre kevés esélyt ad, azaz megbecsülik annyira, hogy nem élnek vissza a bizonytalanságával, határozatlanságával. Keresse meg az okokat is, hisz csak így van esély arra, hogy ebből a helyzetből kikerüljön. Amíg nem rendezi magában a gondolatait, érzéseit, képtelen lesz a külvilágban eligazodni.

Halak

02.20 - 03.20

Nem lehet számítani Önre a mai napon, képtelen ugyanis összpontosítani arra, amit csinál. Felelőtlen ígéretek tesz, melyeket képtelen betartani, de még azoknak a kötelezettségeinek sem tesz eleget, melyeket játszi könnyedséggel oldhatna meg, ha igazán szeretné. A gondolatai csaponganak és érzelmileg is hullámvasúton ül. Szakítson időt arra, hogy elemezze a kialakult helyzetet, addig ugyanis nem fog tudni továbblépni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!