Asztrológia

2013.06.12. 10:56

Napi horoszkóp - 2013.06.12.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok!

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok!

Kos

03.21-04.20

Különösen feszült hangulatban ébred és ez bizony rányomja a bélyegét a mai napjára. Békéljen meg a körülményekkel, mert változtatni rajtuk úgysem tud. Abból próbálja meg a legtöbbet kihozni, amit a sors felajánl, ne keressen kibúvót vagy jobb lehetőségeket. Rossz hangulatára gyógyír lehet a testmozgás, a friss levegő. Az otthonába csak akkor csempészhet meghittséget és nyugalmat, ha képes a gondjait az ajtóban levetkőzni.

Bika

04.21-05.21

Legyen türelmes és megértő. Belső feszültségének köszönhetően képtelen megtalálni a közös hangot a környezetében élőkkel, ennek köszönhetően gyakran félreértik, magyarázkodásra kényszerül. Ahogyan Ön elvárja másoktól, hogy figyelembe vegyék az aktuális lelki állapotát, fogadja el Ön is, hogy másoknak is lehet rosszabb napjuk. Ha teheti, mielőbb szabaduljon ki a négy fal közül és a friss levegőn tett sétával szellőztesse ki a fejét.

Ikrek

05.22-06.21

Úgy érzi, összeesküdött Ön ellen a világ. Pedig csak annyi történik, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan az Ön számára a legelőnyösebb. El kell fogadnia, hogy mások érdekeiért is tevékenykednie kell, ha elvárja, hogy az Ön céljaiért is küzdjenek. Terveit nem kell feladnia, de halasztani kényszerül, ha nem szeretné elveszíteni azokat, akik a későbbiekben még a segítségére lehetnek.

Rák

06.22-07.22

Képes megosztani a figyelmét több feladat között is és mégsem tűnik szétszórtnak. Kézben tartja az eseményeket, és ha úgy alakul, az irányítást is magához ragadja. Használja ki ezt a napot arra, hogy régóta halogatott ügyeit is újra kézbe veszi, hisz most végre pontot tehet a végükre. Új segítőkre, szövetségesekre találhat, hisz lendülete és kitartása tiszteletet parancsoló. Otthonában azonban diktáljon lassabb tempót.

Oroszlán

07.23-08.23

Fogékony az újdonságokra, szakít a megszokásokkal csak azért, hogy sikert érhessen el. Ez lehet eredményes is, de csak akkor, ha meghallja a kritikákat is. Ezzel nemcsak azt érheti el, hogy nem kerül évútra, de új megvilágításba is helyezheti az Önt foglalkoztató kérdéseket. Számos összefüggést fedezhet fel az élet különböző területei között, ha nyitott szemmel jár. A mai napon kötött ismeretségeivel bátran tervezhet hosszú távra.

Szűz

08.24-09.23

Remek kommunikációs képességének köszönhetően új szövetségesekre tehet szert. Elsősorban azonban az ad új lendületet a folyamatban lévő ügyeinek, hogy képes meghallgatni mások véleményét és hasznosítani a hallottakat. Ha új tevékenységbe kezd, mindenképpen mérje fel előre a kockázatokat és készüljön fel arra, hogy nem a legrövidebb úton fog sikereket elérni. Ha azonban tisztában van a buktatókkal, számíthat a sikerre.

Mérleg

09.24-10.23

Kimagaslóan eredményes napra számíthat. Mindezt köszönheti annak, hogy új oldaláról közelíti meg azokat a kérdéseket, amelyek már régóta foglalkoztatják, de elakadt, mert képtelen volt eltérni a megszokásoktól. Elég egy kósza gondolat és azt kidolgozva olyan területen hasznosítja, mely az első pillanatban nem tűnik logikusnak. Nem engedi azonban, hogy eltántorítsák az elképzeléseitől, ez lehet a siker legnagyobb titka.


[poll id="4"]


Skorpió

10.24-11.22

Leginkább azzal kápráztatja el a környezetében élőket, ahogyan megszervezi a napját. Annyi mindent tervez be, hogy első pillanatban mindenki számára egyértelmű, képtelenség kivitelezni. Lendülete azonban magával ragadó, így csak azt veszi észre, hogy egyre többen sorakoznak fel Ön mögé és végül végrehajtják a lehetetlent és valamennyi elképzelése valóra válik. Nem csodára volt szükség, csak arra, hogy Ön kézben tartsa a dolgokat.

Nyilas

11.23-12.21

Ha valaki a mai napon szeretné behúzni a csőbe, bizony korán kell felkelnie. Oly tisztán látja a dolgokat és olyan összefüggéseket fedez fel, melyek által egyértelművé válik mindenki számára, hozzáértése megkérdőjelezhetetlen. Nem csoda, ha húzóerővé válik, mozogjon a megszokott környezetében vagy kerüljön új közösségbe, nem jelent gondot átvenni a vezetést. Élvezze a siker minden pillanatát, megdolgozott érte.

Bak

12.22-01.20

Önt sem kerülheti el a változás. Az azonban, hogy mindez milyen hatást gyakorol az életére, csak azon múlik, hogy képes lesz-e észrevenni az ebben rejlő előnyöket. Mérlegelnie kell, hogy az új kihívásokat akadálynak tekinti vagy elfogadja, hogy akkor léphet előre, ha ezek leküzdését elérhető célként tűzi ki. Ne döntsön azonnal, beszélje meg azokkal az emberekkel, akik mindig Ön mellett álltak, ha válaszút elé érkezett.

Vízöntő

01.21-02.19

Ha kap egy esélyt, akkor éljen vele. Ne a kibúvókat keresse, hogyan kerülje el a buktatókat, sokkal inkább lássa meg a lehetőséget arra, hogy továbbléphet. Az természetes, hogy nem lesz egyszerű elindulni egy új úton, azonban a siker titka, hogy hisz benne. Keressen szövetségeseket. Ehhez nem kell mást tennie, csak megbeszélni az Önt foglalkoztató kérdéseket bizalmas barátaival, partnerével.

Halak

02.20-03.20

Eljött az ideje, hogy leporolja azokat az ügyeit, melyeket halogat már egy ideje. Eddig félt belefogni a megoldásukba, mert úgy gondolta, képtelen lesz a felmerülő akadályokat leküzdeni. De ezt nem tudhatja meg, ha bele sem fog. Viszont a mai napon könnyedén kaphat segítséget, ha elakadna, hisz képes arra, hogy a gondjait másokkal is megossza. Szedje össze a bátorságát és használja ki a kínálkozó, hogy megszabadulhat néhány Önt nyomasztó tehertől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!