Asztrológia

2012.06.13. 09:48

A Kos életében komoly fordulópont következhet

Horszkóp - Nézze meg mit üzennek önnek ma a csillagok!

Horszkóp - Nézze meg mit üzennek önnek ma a csillagok!

Kos

03.21-04.20

Egy találkozás. Elég sok időt hagyott a másiknak, hogy megszokja a jelenlétét, így itt az alkalom, hogy végre közelebb kerüljön hozzá. A mai nap mindkettőjük életében komoly fordulópontot jelenthet. Az egymásra találás ideje akár ki is tolódhat, mert a környezet nem minden esetben támogatja a kettejük közeledését egymáshoz. Ne izguljon, mert idővel minden megoldódik és mindenki megbékél a helyzettel.

 

Bika

04.21-05.21

Igen alkalmas nap ez a mai az apró munkák elvégzésére, a gondos előkészítésre, az olvasásra, elmélkedésre. Nyugalmát semmi sem zavarja meg, ha csak azt nem tekinti zavarforrásnak, hogy nyomatékosan figyelmeztetik elmaradt kötelességeire. Ha mindezeken túl van, nyugodtan lenézhet a törzshelyére, ahol már régóta nélkülözik a társaságát, és bár ennek többször is hangot adtak, eddig mindig csak a kibúvót kereste.

 

Ikrek

05.22-06.21

Egész nap dekoncentrált, azon fáradozik, hogy egy máskor egyszerűnek látszó feladatot elvégezzen. Végül eredménytelenül zárul a napja. Még vannak teendői, mielőtt végleg lezárhatná. Partnerével világnézeti, politikai vitát folytatnak az éjszakába nyúlóan. Ne feledje, nem biztos, hogy minden úgy helyes, ahogyan Ön látja. Legyen kicsit nyitott partnere meglátásaira, lehet, ezzel új távlatok nyílnak meg Ön előtt.

 

Rák

06.22-07.22

Öntől függ, hogy a mai nap hová kerül az emlékei között: a felejthetetlenek vagy a felejthetők közé. Úgy irányíthatja a Sors kerekét, ahogyan akarja, pontosabban, ahogyan a képességeiből és az életre keltett energiáiból telik. Hallgasson a józan eszére, ne engedje, hogy elragadják az érzelmei. Lépjen túl a lényegtelen apróságokon, és foglalkozzon a fontos problémákkal. Ha Ön is akarja, sikerülni fog.

 

Oroszlán

07.23-08.23

Már nem csak mások, maga sem érti, mi történik Ön körül és magával. Megmagyarázhatatlan dolgokat csinál, összevész legjobb barátaival, és amúgy mellékesen bizonytalanságában kicsúszik a kezéből a nagy lehetőség. Próbáljon meg végre a talpára állni, és keményen fellépni. Nem arról van szó, hogy el kellene titkolnia a gyengeségeit, erről úgyis mindenki tud, de legalább valami tartást fedezzenek fel Önben.

 

Szűz

08.24-09.23

Bár a csillagok mindenkire egyformán sugároznak jó vagy rossz hatásokat, ez mindenkinél másként érvényesül. Nagyban függ a kozmikus tér hatása attól, hogy Ön milyen lábbal ébredt. Ha reggel elhatározza, hogy nem enged a rosszindulatú csábításoknak, kimagasló sikert érhet el a hivatásában, illetve jelentős fordulatra számíthat a pályáján. De ha enged az első fuvallatnak, könnyen rossz irányba indulhat az élete.

 

Mérleg

09.24-10.23

Az utóbbi időben túl sokat foglalkozott a munkájával, és annál kevesebbet a szerelmével. Még ha el is ismerte, hogy ez valóban roppant fontos munka, azért nagyon jól fog esni neki, hogy ezt a napot vele tölti. Ha nagyon figyelmes akar lenni és kárpótolni az elmúlt hetek zűrzavarai és idegeskedései miatt, akkor meglepi valami apró figyelmességgel, és még azzal is a kedvében jár, hogy a legszebb ruháját veszi fel. Innentől a folytatás már csak a fantáziájukon múlik.

 

Skorpió

10.24-11.22

Képtelen megemészteni a problémáit. Valósággal belelovalja magát a kétségbeesésbe, és végül tényleg el is hiszi, hogy az egész világ összeesküdött Ön ellen. Ha így folytatja, rossz vége lehet. Kapcsolatukat is megmérgezheti. Ne csodálkozzon, ha életének társa megunja az örökös jeleneteket és elhagyja. Akkor tényleg lesz oka az elkeseredésre. Hangulatát ne külső dolgokkal akarja feldobottá tenni. Az alkohol vagy a nyugtatók csak depresszióssá teszik.

 

Nyilas

11.23-12.21

Ezen a szerdán minden sikerül, amit eltervezett. Ha elegendő kitartással és energiával rendelkezik. Este viszont a partnerével olyan konfliktusba kerül, amely lehangolja, melyet - úgy érzi - nem tud megoldani egyedül. Nem igazán tudja eldönteni, hogy képesek lesznek-e egyedül megoldani, megbeszélni a felmerült problémát, vagy forduljon segítségért egy közös barátjukhoz, aki már többször is segített elsimítani az ilyen jellegű nézeteltéréseket.

 

Bak

12.22-01.20

Leáldozóban a Nap, és Önt még mindig a könyvei fölött találja. A nyelvvizsga nagyon fontos dolog, de nem szabad erőltetnie, ha nem vesz fel többet az agya. Frissítse fel a szellemét, testét egy laza sétával. Tiszta levegőt ugyan elég nehéz találni, de legalább még nem látni, de legalább még nem mérik árendába. Még mindig a legolcsóbb élvezeti cikk. Dobja el kátránytól bűzlő bagóját, és inkább azt szívja.

 

Vízöntő

01.21-02.19

Jól indul ez az időszak az Ön számára: biztosan olyan híreket kap, amelyek egy kicsit feldobják. Este viszont apróbb bosszúságokra kell felkészülnie. A váratlan helyzetben is őrizze meg higgadtságát, és ne vegyen mindent a szívére. Kiemelkedő pénzügyi sikereket ne várjon, de veszteségtől sem kell tartania. Komolyabb bevásárlást célszerű péntekre időzítenie. Találkára, szívügyek rendezésére a mai nap a legalkalmasabb.

 

Halak

02.20-03.20

Végre sikerül meghoznia egy döntést, amellyel nagyon sokat küszködött idáig. Partnere csak részben ért egyet a szakmai elképzeléseivel, ennek ellenére jól megy a munka. Óvakodjon azonban a túlzott erőfeszítéstől, mind fizikailag, mind szellemileg Jogi ügyekben nehézségei támadhatnak. Csak alapos megfontolás után, de még inkább szakértő véleményének kiérése után adja az áldását egy szerződésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!