Helyi közélet

2013.07.09. 16:26

Küldjön hírt! - Felesleges jelzőlámpák

Debrecen - A Derék utcai jelzőlámpaerdőre szeretném felhívni a figyelmüket. Tejesen felesleges, indokolatlan!

Debrecen - A Derék utcai jelzőlámpaerdőre szeretném felhívni a figyelmüket. Tejesen felesleges, indokolatlan!

Tudom, valakinek az érdeke működtetni. De az ott lakók életét nem megkönnyíti, hanem megnehezíti.

Reggel iskolaidőben a szervizúton kígyózik a sor, mivel telezöld van, egyszerre mennek az autók és a gyalogosok is. Rengeteg autós és gyalogos is átmegy a piros lámpánál, mert elfogy a türelmük. A gyalogátkelőhelyet és a járdát felére csökkentették, amikor esik az eső, mindenki a sárban áll. Reggel 8 órától még iskolaidőben sincs forgalom. Tanítási szünetben pedig teljesen kihalt az utca. A buszok állnak a piros lámpánál az utasok se felszállni se leszállni nem tudnak. Mi meg szívjuk a kipufogógázt.

2007 óta lakom az utcában, balesetet nem láttam. Mióta telerakták lámpával, már három balesetet láttam, csak én. Sokkal jobb lett volna, ha a Jégcsarnoknál csinálnak egy lekanyarodósávot, hogy akik az Egressy Téren laknak, feleslegesen ne kerüljenek. Illetve lekanyarodósáv kellene minden kereszteződéshez és mindenki haladna folyamatosan (hely van hozzá).

Remélem, az illetékesek is belátják, hogy a lámpaerdő nem segíti, hanem nehezíti az itt lakók életét.

- Nagy Tamás -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában