Antal Vali Debrecenben

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: Ifjúsági Ház Debrecen
Debrecen – A Születés Hetének pénteki vendége Antal Vali, aki 16 órától „Mit egyen a gyerek, hogy ne legyen beteg?!” címmel tart előadást az Ifjúsági Házban.

A megfelelő táplálkozás már önmagában erős immunrendszert, fertőzések elleni védettséget és egészséges vitalitást eredményez. De mit jelent valójában a “megfelelő” táplálkozás – pláne egy gyermek esetében? Hisz annyi mindent olvasunk és hallunk ezzel kapcsolatban, és sokszor egymásnak ellentmondó információktól harsog a média. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a gyermekélelmezéssel foglalkozó szakemberek szerint mi az egészséges…

A kicsik többszörösen érzékenyek mindarra, ami bejut a szervezetükbe, ezért már most egészséges ételekre van szükségük. Nemcsak azért, hogy elkerülhetőek legyenek a tipikus vírusos és bakteriális fertőzések, illetve a degeneratív betegségek (pl. szív- és érrendszeri problémák, cukorbetegség), hanem azért is, mert ez lesz az alappillére a felnőttkori egészségnek.

Antal Vali több mint 25 év táplálkozáskutatási tapasztalatait szeretné megosztani veled, amelyek eredményessége a gyakorlatban már évtizedek óta bizonyít.

Mit eredményez a helytelen táplálkozás, kifejezetten a gyerekek számára? Hol rontja el a legtöbb szülő az első lépést? Hogyan lehet ezt kiküszöbölni? Ki a “rossz evő”, és ki a “jó evő” gyerek? Mit jelent valójában az egészséges táplálkozás? Milyen alapanyagokra van szükség, és milyen recepteket használj? Hogyan készíthetőek el a hagyományos receptek megreformálva?

Kiderül május 15-én – pénteken – 16 órakor az Ifjúsági Házban!

Az előadás ingyenes.

– Szabó Nikolett –
hirdetés