Állatvilág

2018.07.09. 17:19

360 fokos videó: Pipitó megjósolta, kik lesznek a focivébé döntősei!

Debrecen - A Debreceni Állat- és Növénykertbe látogattunk hétfő délelőtt, ahol Pipitó, a zöldszárnyú arapapagáj jósolta meg, kiket láthatunk a focivébé döntőjében vasárnap este.

Debrecen - A Debreceni Állat- és Növénykertbe látogattunk hétfő délelőtt, ahol Pipitó, a zöldszárnyú arapapagáj jósolta meg, kiket láthatunk a focivébé döntőjében vasárnap este.

A legjobban várt nyári esemény, a labdarúgó-világbajnokság az utolsó napjaihoz érkezett. A múlt héten kiderült, melyik négy csapat fog az elődöntőkön játszani; a francia–belga mérkőzést kedden, míg az angol–horvát összecsapást szerdán izgulhatjuk végig.

Ám a fogadóirodákban nemcsak emberi, hanem állati megérzésre is lehet hallgatni. A világbajnokság helyszínén, Oroszországban ugyanis több mint tíz állat „ dolgozik” orákulumként és mondja meg, melyik csapat lesz a mérkőzések győztese. Az idei focivébé legismertebb jósló állata Akhilleusz, a süket macska, aki azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a Konföderációs Kupa négy meccsének eredményét is eltalálta.

A Debreceni Állatkertben élő zöldszárnyú arapapagáj sem maradhatott ki a jósló állatok sorából. Pipitónak két húzásra kellett kiválasztani a kedvenc kampói közül, melyik csapat számára a „nyerőbb”. A madár szerint a belga–francia elődöntős mérkőzés győztesei a vörös ördögök lesznek, azaz Belgium jut a döntőbe. Az angol–horvát összecsapásból pedig a fiatalokból álló angol csapat száll majd harcba a világbajnoki címért. Ennek tükrében úgy néz ki, Belgium és Anglia válogatott csapata fog küzdeni a trófeáért.

Pénteken visszatérünk még Pipitóhoz, az arapapagájhoz, ugyanis arra is kíváncsiak vagyunk, mit jósol, ki lesz a 2018-as labdarúgó-világbajnokság győztese.

A Hírek 360 csapata Nyíregyháza és Miskolc állatkertjeit is meglátogatta, ahol Morgó, a nyolcéves zöldszárnyú arapapagáj és Oszkár, a kakadu jóslatait is meghallgatták. A videóért kattintson ide!


[related-post post_id="3917022"]

[related-post post_id="3917181"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!