A Ráthonyi Kft – Eötvös DSE két párosa is az országos strandröplabda döntőben

A Barna-Berkes páros
A Barna-Berkes páros - © Fotó: magánarchívum
Debrecen – 2014. augusztus 2-3-án rendezik meg a Magyar Strandröplabda Országos Bajnokság Döntőjét. A négyfordulós bajnokság legjobb 16 női és férfi párosai mérkőznek meg egymással a bajnoki címért és a minél jobb helyezésekért a Margitszigeti Atlétikai Centrumban.

A vasárnapi mérkőzések között brazil táncosok fogják szórakoztatni a közönséget és fokozni az amúgy is fantasztikus hangulatot, valamint a jövő évi Eb-re kijutott női válogatott játékosok tartanak dedikálást.

A Ráthonyi Kft – Eötvös DSE NB II-es egyesületéből két páros is kvalifikálta magát a döntőbe, ami már önmagában is szép teljesítmény. Marczin Daniella és Zolnai Vanda 219 páros összetett ranglistaponttal a 11. helyen, míg Fehér Anna Ditta és Fehér Zsófia 159 ponttal a 14. helyen jutott a döntőbe.

Ugyancsak a döntőben szerepel a Barna Bertalan – Berkes Zoltán kettős, akik 456 ponttal, a 9. helyen kvalifikálták magukat. Szintén debreceni gyökerekkel rendelkezik az első helyen kiemelt pár egyik tagja, Leiszt Máté, aki a tavalyi döntőben Berkes Zoltán oldalán ezüstérmet szerzett.

– Szombathy András –