videó az elfogásról

2020.05.14. 13:29

Családi vállalkozásban űzhették a drogbizniszt Derecskén

Új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy család Derecskén – írja a police.hu. Mind a négyen őrizetbe kerültek.

Fotó: YouTube / PoliceHungary

A derecskei rendőröknek olyan információ jutott a tudomásukra, hogy egy helyi család új pszichoaktív anyaggal kereskedik a településen – számolt be a rendőrség honlapja. Közleményük szerint azonnal az ügy felderítésébe kezdtek a nyomozók, amelynek eredményeként bebizonyosodott, hogy egy 42 éves férfi feleségével, továbbá lányukkal és az ő élettársával közösen árulták a tiltott szereket.

Fotó: police.hu

A helyi rendőrök a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen május 13-án otthonaikban fogták el a feltételezett elkövetőket.

A nyomozók a náluk tartott kutatás során közel hárommillió forint készpénzt, több csomag kábítószergyanús anyagot, valamint az ezek kiméréséhez és porciózásához szükséges eszközöket, továbbá két gáz- és riasztópisztolyt is lefoglaltak.

Fotó: police.hu

A rendőrök a két férfit és a két nőt is bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában