Helyi közélet

2014.10.15. 12:15

Női ruhát loptak a bevásárlóközpontból

Debrecen - A rendőrök keresik azt a négy személyt, akik egy üzletből ruhákat tulajdonítottak el.

Debrecen - A rendőrök keresik azt a négy személyt, akik egy üzletből ruhákat tulajdonítottak el.A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat lopás megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. augusztus 15-én 19 óra körüli időben Debrecenben a Csapó utcán található bevásárlóközpont egyik ruházati üzletében négy ismeretlen személy elterelte az eladó figyelmét, majd eltulajdonított több mint egy tucat női ruhát. Az elkövetőkről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.

Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában