szon-sportoldal

2008.05.05. 08:55

Javuló játék Mezőkövesden

<p>A Nyíregyházi KSE élvonalbeli kézilabdacsapata, ha borsot nem is tört a borsodiak orra alá – megizzasztotta a Mezőkövesdet. A bentmaradásért elkeseredett harcot folytató házigazda a papírformának megfelelően nyert (27–19).</p>

Török kaland

Az NYKSE elleni meccs egyben a hazai búcsút is jelentette

Juhász István számára: a Mezõkövesd

edzõje tizenöt év után elhagyja a csapatot –

szeptembertõl, két esztendeig a török kézilabda

válogatott szövetségi kapitánya lesz.

Mindazonáltal a nyírségi egylet tagjai egyenes derékkal távozhattak a csarnokból.
– Lehetett volna szorosabb is az eredmény, sajnos, a mérkőzés elejét elszúrtuk: siettettük a támadásbefejezést, sokat rontottunk, emiatt tetemes hátrányba kerültünk – summázott Bartha Dénes, az NYKSE edzője.

– Az is igaz, az egyébként is erősebb Kövesd nagyon motiváltan lépett pályára, a bentmaradás szempontjából életbevágóan fontos volt számára a győzelem. A második félidőben türelmesebben játszottunk, ennek köszönhetően felzárkóztunk, négy gólra csökkentettük a különbséget, az utolsó percekben azonban kihagytunk két ziccert és ismét nőtt a hazai előny. Ettől függetlenül az utóbbi idők legjobb teljesítményét nyújtotta a csapat.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!