szon-sportoldal

2007.12.26. 14:58

A Mazsi FC nem kicsiny öröme

<p>Húsz kispályás futballcsapat tagjai döntöttek úgy, hogy a karácsony előtti utolsó két napot némi mozgással töltik. A 3. Paulik és Társa Kupa öregfiúk teremlabdarúgótorna december 23-án a késő esti órákban ért véget.</p>

A végső győztes a Mazsi FC csapata lett, amely nevével ellentétben nagyon örülhetett az elsőségnek. A 35 év felettieket megmozgató viadalon a tornagyőztes gárda hibátlan teljesítménnyel jutott az egyenes kieséses szakaszba, ahol kétszer a szerencse is mellé szegült, hiszen büntetőkkel jutott tovább, de a finálában már a rendes játékidő is elég volt a sikeréhez.

A Sharp Copy elleni meccsen éppúgy 2–1 volt az eredmény, mint a két csapat csoportmérkőzések keretében vívott találkozóján.

Ami azt illeti, a két ünnep között sem maradnak esemény nélkül a kispályás labdarúgás szerelmesei, hiszen csütörtökön és pénteken rendezik meg a 3. Kelet-Magyarország-Eismann Kupát.

A csoportmérkőzéseknek két helyszíne lesz: a bujtosi csarnok mellett a tiszavasvári sportcsarnok, 28-án viszont már csak a megyeszékhelyen láthatnak mérkőzéseket.

A betétprogram keretében pályára lépnek a Nyíregyháza, a Debrecen és megyénk öregfiúk válogatottja, ezen gárdák színeiben egykori nagyságok szerepelnek majd.

Teremfoci

3. Paulik és Társa Kupa öregfiúktorna

Az A csoport végeredménye: 1. Mazsi FC 9 pont, 2. Sharp Copy 6, 3. Termi Öregfiúk 1, 4. Csontdaráklók 1.

B csoport: 1. Olasz Pékség Tiszavasvári 9, 2. Kardos Épker 6, 3. Szabolcs Volán 3, 4. Viszokai Gumiszervíz 0.

C csoport: 1. Vectigália 9, 2. FBT Nyírbátor 6, 3. Nyílugos 3, 4. Hajdúnánás 0.

D csoport: 1. Fehértó Kft. 9, 2. Nyírkarász-Gyulaháza 6, 3. Don Fetibo 1, 4. Baráti Kör Csenger 1.

E csoport: 1. Ristorante Collegno 6, 2. EN-SZ Bt. Nyírcsaholy 6, 3. Paulik Szervíz 6, 4. Nyírvasvári 0.

Negyeddöntő: Mazsi FC–Ristorante Collegno 0–0 (büntetőkkel: 7–6), Olasz Pékség Tiszavasvári–Nyírkarász-Gyulaháza 2–2 (3–2), Vectigália–Kardos Épker 1–2, Fehértó Kft.–Sharp Copy 1–2.

Elődöntő: Mazsi FC–Olasz Pékség Tiszavasvári 3–3 (3–2), Kardos Épker–Sharp Copy 0–5.

A 3. helyért: Olasz Pékség Tiszavasvári–Kardos Épker 6–4. Döntő: Mazsi FC–Sharp Copy 2–1.

Különdíjasok. A legjobb kapus: Kardos István (Kardos Épker). A legjobb mezőnyjátékos: Szabó Pál (Olasz Pékség Tiszavasvári). Gólkirály: Nagy Sándor (Mazsi FC).

 

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!