Szigetszentmiklós

2013.06.17. 00:46

Babgulyással, és 7:1-es összesítéssel maradtunk a másodosztályban. Szerencsére a párharc már az első meccsen eldőlt…

<strong>Nehéz, de sikeres szezont zárt a Dorogi FC elleni döntetlennel, az SZTK-Erima labdarúgó csapata szombaton délután a Sport utcában.

A meccs szünetében, és a lefújás után a szurkolók megismerhették a korosztályos csapatok legjobbjait, és az öregfiúkat. A felnőtt csapat legjobbjának, Barna Zsoltnak, Várhidi Péter adta át a díjat. Ezután babgulyás, és házibuli következett, melyre a szurkolók is meghívást kaptak. A Csapat vezetése mindent megtesz a szurkolók megnyerése érdekében, azonban az igazi nézőcsalogató buli, az idei tavaszi kezdéshez hasonló, jó játék, és győzelem sorozat lehet, melyet nagyon várunk.

Hajrá SZTK!

SZIGETSZENTMIKLÓSI TK–DOROGI FC 1–1 (1–0)

Szigetszentmiklós, 500 néző. Vezette: Varga L. (Kelemen A., Varga G.)

SZTK: Szabó K. – Milos, Kornis, Ducic – Barna, Kvekveskiri – Khous, Beszterczei (Cziráki,  58.), Zsivóczky N. (Urbán G. 64.), Kollega (Fekete Á., 76.) – Takács T. Vezetőedző: Zoran Kuntics

DOROG: Frank T. – Fürjes Á., Kinyik (Bakos B., 19.), Máj G., Lajer – Mészáros Á., Ambrus T. (Janetka 70.), Tóth Z. – Sándor P. (Papes, 61.) Skita, Sebestyén. Vezetőedző: Miskei Attila

Gólszerző: Takács T. (1–0) a 14., Tóth Z. (1–1) az 56. percben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!