Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.08.31. 19:27

Több mint kellemetlen történet Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Személyi sérülés ugyan nem történt, de az anyagi kár jelentősnek mondható abban a karambolban, ami vasárnap délután történt Nyíregyházán.&#160;<dia width="900" height="700" alt="Több mint kellemetlen történet Nyíregyházán 2008.08.31."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/T_bb_mint_kellemetlen_t_rt_net_Ny_regyh_z_n/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Több mint kellemetlen történet Nyíregyházán 2008.08.31." /></a></dia></p>

Az elsődleges információ szerint egy Suzuki tartott a Stadion utca felől a Krúdy Gyula utca irányába. A Sóstói úti kereszteződésnél a járművezető egy a mellette lévő járdán haladó gyalogosra figyelt, emiatt egy pillanatra levette tekintetét az útról, ugyanakkor a belváros felől érkezett egy Ford, amivel összeütköztek.

A karambol nyomán a Suzuki a Sóstói úti parkoló kijáratába pördült, a Ford pedig felszaladt a padkára. Az anyagi kár több millió forint. A felek a betétlapok kitöltésével rendezték a felmerülő kárt.

 

- Pusztai Sándor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!