Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.19. 13:32

Terápiás termékek vására Kállósemjénben

<p>Hodász, Kállósemjén - A Megyei Pszichiátriai Szakkórház Rehabilitációs Osztály betegeinek alkotásaiból rendeznek kiállítást és vásárt a kállósemjéni közösségi házban május 20-án 14 órától.<br /> <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/terapias-termekek-vasara/cn/szon-news-km_01-20080519-122054"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

A tárlaton a pszichiátriai betegek hodászi „Viktória” ápoló-gongozó otthona, illetve a nyírbélteki pszichiátriai betegek ápoló-gondozó otthona lakói által készített terápiás termékek is megtekinthetőek – hívta fel figyelmünket az eseményre hodászi olvasónk.

Megtudtuk: a kiállítás és vásár május 20-28 között hétköznapokon 9-14 óra között látogatható, a produktumok megvásárolhatók, a megnyitó után közös műsort ad az Aranyalkony Nyugdíjas klub és a rehabilitációs osztály betegeinek kórusa.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!