Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.18. 09:44

Újra motorostalálkozó Nyírtéten

<p>Nyírtét - A tájtúra során a Nyírtétről elinduló motorosok felkeresik Demecsert, Sényőt, Harangodot is.</p>

Immár ötödik alkalommal rendezik meg az autó-motorostalálkozót és a tájtúrát Nyírtéten május 25-én. A veterán autókkal és motorokkal, illetve a legmodernebb kétkerekűekkel érkezők 8 és 9 óra között gyülekeznek, a regisztráció 9.30 órától lesz.

A Honda kiállítósátorban motoros szimulátoron lesz gyakorlási lehetőség, illetve az érdeklődők megtekinthetik a veterán motorkerékpár kiállítást. Köszöntőt mond 10 órakor Révész Dezső, Nyírtét község polgármestere, valamint Bócsi Gyula. A köszöntők után megemlékeznek a névtelen motorosról, a névtelen autósról. A koszorúk elhelyezését követően a résztvevők leróhatják kegyeletüküket.
– A tájtúra 11.30 órakor indul rajtszám szerint – mondta el érdeklődésünkre Révész Dezső, a program egyik szervezője.

Demecserben 12 órakor leszünk, ahol streethfighter bemutatót tart ifj. Nagy János Hajdudorogról és Takács Krisztián Levelekről. A következő állomás Sényő lesz, ott motorhangversenyt rendezünk. A járművek 14.30 órakor Harangodon lesznek, ahol ügyességi verseny vár a szóló és az oldalkocsis motorkerékpárokra. Itt megebédelnek a járművezetők, s indulnak tovább 16.30 órakor Nyírtétre, ahol a Roxan együttes is koncertet ad.

A finálé Nyírtéten 17.10 órakor kezdődik,bemutatót tart Takács Krisztián, Hidi Miki, Mókus, ifj. Nagy János. A Keleti Motorosok Egyesülete jóvoltából a rendezvény nyírtéti helyszínén karitatív tevékenységre is lehetőség nyílik, a Nyírtéti óvoda támogatása céljából óvodai játékok és anyagi hozzájárulás (100-200 Ft) formájában.

Az érdeklődők Révész Dezsőtől kérhetnek további inrformációkat a 06-30/249-9958-es telefohnszámon.

 

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!