Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.01.02. 07:12

Melléképület tűz Kéken, gyújtogatásról suttognak

<p>Kék - Senki nem szenvedett sérülést, és az anyagi kár sem tűnt jelentősnek, de ehhez a háziak gyors reakciója és az időben érkező tűzoltók beavatkozása is kellett. A háziak szerint üzenet volt a gyújtogatás. <dia width="850" height="630" alt="Melléképület tűz Kéken, gyújtogatásról suttognak 2008.01.02."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Mell_k_p_let_t__369_z_K_ken__gy_jtogat_sr_l/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Melléképület tűz Kéken, gyújtogatásról suttognak 2008.01.02." /></a></dia>&nbsp<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-080101kekmozi_ps_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Kedden este két járművel indultak a nyíregyházi tűzoltók Kékre, ahol a jelzés szerint egy melléképület és egy garázs állt lángokban, és tartani lehetett tőle, hogy átterjed az házra is.

A hótól és jégtől síkos úton sikerült a tűzoltóknak gyorsan a helyszínre jutni, és kiderült, a garázsra még nem terjedt át a tűz, így ezt sikerült is megakadályozni. A melléképület egy szalmával körbevett tyúkól volt, ahol néhány baromfi megégett, de a kisebbeknek sikerült kiszabadulni. A házbeliek még nem aludtak, és a tűzoltók előtt már ők is megpróbálkoztak az oltással. Az anyagi kár nem jelentős, de ehhez az is kellett, hogy a gépkocsival még a tűz elején az udvarra kiálltak. A házbeliek gyanújának nyomán az oltást követően a rendőrség is bekapcsolódott a tűzvizsgálatba.

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!