Sport

2018.09.11. 09:38

Zidane megszólalt, ez elindította a pletykát

Budapest - A jelenleg csapat nélküli Zinédine Zidane biztos abban, hogy hamarosan újra edzőként dolgozik majd – ennyit mondott a Real Madridtól a tavaszi BL-diadal után távozó francia edző, de ezzel is nagy visszhangot keltett Angliában – írja a <a href="http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/topligak-zidane-megszolalt-ez-izzitotta-az-mu-pletykat-2657285" target="_blank">nso.hu</a>.

Budapest - A jelenleg csapat nélküli Zinédine Zidane biztos abban, hogy hamarosan újra edzőként dolgozik majd – ennyit mondott a Real Madridtól a tavaszi BL-diadal után távozó francia edző, de ezzel is nagy visszhangot keltett Angliában – írja a nso.hu.

A spanyol lap, a Marca nem találgat, mindössze annyit olvas ki a francia világklasszis szavaiból, hogy akár már ebben az idényben leül valamelyik kispadra.

Az angol sajtó ennél merészebb, a Mirror vasárnap már azt is tudni vélte, hogy Zidane Manchester United trénerét, a José Mourinhót váltja hamarosan.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!