Sport

2017.05.13. 21:28

„Küzdöttünk, mint koca jégen, de támadójátékunk még mindig impotens"

Hajdú-Bihar - Három mérkőzést rendeztek a labdarúgó Megye II-es Északi bajnokságának szombati játéknapján. Íme az eredmények!

Hajdú-Bihar - Három mérkőzést rendeztek a labdarúgó Megye II-es Északi bajnokságának szombati játéknapján. Íme az eredmények!

Józsa SE–Bocskai SE Vámospércs 1–6 (0–1)

40 néző Vezette: Muszka Z.(Péterfi D., Vilmányi S.)

Józsa: Szász B. – Szabó J., Szilágyi I., Bucskó I., Ale M., Papp R., Zombor S., Nyerges D., Szabó M., Dr. Valóczki J.(Jóvér J.), Brehószki B. Edző: Szabó László.

Vámospércs: Kolompár J. – Balogh S., Kolompár K.(Zsupos J.), Vincze V., Kolompár R., Kiss I.(Nánási D.), Kovács Gy., Führer L.(Pólyik D.), Tóth G., Kolompár K.(Vietorisz J.), Károlyi A.(Kiss T.) Edző: Oláh Sándor.

Gól: Brehószki B., illetve Tóth G., Nánási D., Kovács Gy., Kiss T. (2), Balogh S. Jók: Ale M., illetve a második félidőben az egész csapat. Ifi: 2–1.

Szabó László: – Egy rangadóhoz sajnos kevesen voltunk.

Oláh Sándor: – Mély talajú pályán nehezen indult a mérkőzés, de a második félidőben magabiztosan begyűjtöttük a három pontot.

Le–Petit–DSC–Ebesi S.B.K.E. 1–1 (1–1)

50 néző Vezette: Berettyán Z.(Fazekas M., Török Z.)

Debrecen: Nagy B. – Nagy Z.(Kovács L.), Szvára I.(Molnár B.), Dobrán Cs., Asztalos R.(Taricska G.), Károlyai N., Kiss R.(Lukács Á.), Nagy N.(Gombos Á.), Tamás A., Kovács K.(Rózsa Zs.), Fehér J. Edző: Nagy Róbert.

Ebes: Kovács I.(Pál T.) – Vezendi P., Nagy Z., Almási A., Kovács B., Szatmári Z.(Mozsár D.), Bálint T., Kovács T., Sági J., Szabó Z.(Szabó Gy.), Andirkó I. Szakosztály vezető: Kovács Imre.

Gól: Nagy N., illetve Andirkó I. Jók: Kovács L., illetve Az egész csapat. Kiállítva: Károlyi N.

Nagy Róbert: – Nagyon csalódott vagyok a mai eredmény miatt. Küzdöttünk, mint koca jégen, de támadójátékunk még mindig impotens. Jó pár játékosom elgondolkodhat, mert ebben a játékban futni kell, sétálni a Piac utcán is lehet. Köszönjük a korrekt játékvezetést!

Kovács Imre: – Remélem egyszer tényleg bevezetik a villanyt a DSC-nél a tanyára. Egy igazi adok-kapok mérkőzést játszottunk a mérkőzéssel. Volt kiállítás, helyzet itt, helyzet ott. Egy igazságos döntetlen született, de azért Andirkó Pistinek üzenem, hogy illett volna berúgni a helyzetet. Az Ifi játékosaimat kérem, elhiszem, hogy érettségi, családi rendezvények vannak, de erre a pár fordulóra jöjjenek már el, ha megkérhetem őket! További sok sikert kívánok a DSC csapatának! Köszönöm a korrekt játékvezetést!

Tiszacsegei VSE–Nyírábrányi KSE 3–1 (1–0)

200 néző Vezette: Mező S.(Pocsai G., Todorán G.)

Tiszacsege: Juhász Á. – Várnai M.(Fülöp V.), Laki T., Répási Gy., Bay B., Zsiga R., Tamon R.(Kecskés J.), Kiss A.(Sallai Sz.), Balogh A., Kovács A., Rézműves G. Edző: Sallai Szabolcs.

Nyírábrány: Fehér G. – Szabó G., Mezei M., Fecskovics M., Mezei L., Horváth Á., László R., Tóth Cs., Bara G., Vásárhelyi J., Szabó B. Edző: Tóth Csaba.

Gól: Tamon R., Kiss A., Bay B., illetve Fecskovics M. Jók: Mindenki, illetve Fehér G. Ifi: 19–0.

Sallai Szabolcs: – Mindig az úgymond a kötelezőnek titulált győzelem a legnehezebb. Az első félidőben nem volt átütőerő a játékunkban, a szünetben sikerül átbeszélni a történteket és a második félidőre egy sokkal szervezettebb csapat jött ki, ezáltal sikerült a három pontot is megszerezni. Gratulálok az Ifi csapatnak a gólzáporos győzelemhez!

Tóth Csaba: – Nehéz mérkőzésen a mai nap rendelkezésre álló tizenegy játékos becsülettel helytállt és elfogadhatóan tette a dolgát. Egyedül a 100%-os helyzeteinket nem sikerült értékesíteni és ezért kellett ismét vesztesként elhagyni a játékteret.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!