Sport

2015.04.09. 12:18

Novakovics: csak pozitívan!

Debrecen - A debreceniek hálóőre szerint ha keményen harcolnak, legyőzhetik otthonában a Kecskemétet.

Debrecen - A debreceniek hálóőre szerint ha keményen harcolnak, legyőzhetik otthonában a Kecskemétet.

Nem készülhet könnyed kirándulásra a hétvégén a DVSC-TEVA az OTP Bank Liga 23. fordulójában, ugyanis a tavasszal még veretlen, öt meccséből négyet megnyerő Kecskeméthez látogat. A péntek este 19 órától kezdődő kilencven perc során a házigazdák nyolc mérkőzéses hazai veretlenségüket szeretnék tovább nyújtani, míg a debreceniek vélhetően a góllövő cipőjüket igyekeznek megtalálni, hiszen az elmúlt öt bajnokit 2-2-es gólkülönbséggel abszolválták. Ha pozitív oldalról közelítjük meg a témát, látnunk kell, a védelemmel viszont minden rendben van, s ebben nagy szerepe van a Loki szerb hálóőrének, Nenad Novakovicsnak is.

Vannak olyan jók

- Szó sincs róla, hogy ez az én érdemem lenne, a csapat összvédekezése kiváló, ebben mind a tizenegy pályán lévő futballista teljesítménye benne van - nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak a portás. - Ami engem illet, keményen dolgozom az edzéseken és próbálok maximálisan koncentrálni a mérkőzéseken, de a társak nélkül hiába követnék el mindent annak érdekében, hogy elkerüljük a gólt, egyedül nem menne - jelentette ki a 32 esztendős debreceni kapus.


[poll id="895"]


Nem meglepő módon a labdarúgó úgy véli, Kecskeméten meg kell izzadniuk a remélt sikerért. - Hasonló játékfelfogású ellenfélre számíthatunk, mint a múlt héten Pécsett - utalt a szombati 0-0-s meccsre Novakovics. - Minden egyes labdáért meg kell majd harcolnunk és arra is felkészülhetünk, hogy a lila-fehérek nem sok teret engednek majd nekünk. Jó formában lévő, kitűnő csapathoz látogatunk, csak akkor járhatunk sikerrel, ha mindent beleadunk a Széktói-stadionban. Noha nem lesz könnyű menet, én mindig pozitívan igyekszem hozzáállni a dolgokhoz, ezért abban bízom, elhozzuk a három pontot Kecskemétről. Vagyunk annyira jó csapat, hogy megszakítsuk a KTE kiváló sorozatát, ráadásul minden győzelemre nagy szükségünk van ahhoz, hogy az élbolyban végezzünk - mondta Nenad Novakovics.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!