Sport

2014.11.21. 12:25

A Gladiátorok bevennék Eger várát

Debrecen - A Debrecen Gladiators november 22-én teremtornára készül, az I. Egri Aréna Kupára.

Debrecen - A Debrecen Gladiators november 22-én teremtornára készül, az I. Egri Aréna Kupára.

A megmérettetésre a felnőtt csapattal utazik majd a junior alakulat is, amelynek ez egy remek felkészülési lehetőség a jövő hétvégi U17-es bajnoki tornára. A kupán a Gladiátorokkal együtt 5 csapat indul, a házigazda Eger Heroes, a Budapest Giants, illetve a divízió I. ezüstérmes Miskolc Steelers első és második számú kerete. Az egynapos rendezvényen minden együttes megmérkőzik egymással és az összesítés alapján alakul ki végeredmény. Ez az esemény nemcsak a fiatalok számára egy jó alkalom a felkészülésre, hanem a felnőtteknek is, akik nagy erőkkel edzenek az éves szekszárdi aréna tornára is.

„Nagyon keményen edzettünk, hiszen szeretnénk megnyerni ezt az aréna kupát, de ha már az első háromban végzünk, akkor is elégedett leszek” – mondta Szűcs Botond, a Gladiators vezetőedzője. – „ Nem lesz könnyű dolgunk, mivel a Steelers I és a Heroes erős divízió I-es csapatok. Szeretnénk majd lehetőséget adni az U17-eseinknek is, hogy ők is fel tudjanak készülni a jövő heti korosztályos bajnokságra, de szem előtt tartjuk a december végi Szekszárdi Aréna Kupát is, ahol mindenképp indulunk.”

Az I. Egri Aréna Kupa november 22-én 9 órakor kezdődik a Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnázium termében.

A program:

  • 9.25: Miskolc Steelers II-Debrecen Gladiators
  • 10.20: Debrecen Gladiators-Eger Heroes
  • 11.10: Budapest Giants-Debrecen Gladiators
  • 12.55: Miskolc Steelers I-Debrecen Gladiators
  • - Debrecen Gladiators -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!