Üzenet

2023.10.10. 07:51

Láng Zsolt: itt az ideje, hogy távozzon a Városházáról a Gyurcsány vezette élősködő banda

A Fidesz budapesti elnöke a közösségi oldalán közzétett bejegyzésében külön megnevezte Mártha Imrét, a közműcég milliárdos vezérét, aki Gyurcsányékkal együtt 2010-ben az ország élén már megbukott. Ezt követően 2019-ben ugyanezzel a társasággal tért vissza a budapesti városvezetésbe – írja a Magyar Nemzet.

MW

Mártha Imre, az FKF Nonprofit Zrt. felügyelőbizottságának elnöke (b), Karácsony Gergely főpolgármester (b2), Tüttõ Kata főpolgármester-helyettes (j) és Szalmásy Miklós István, a Fővárosi Közterület-fenntartó Zártkörűen Működő Nonprofit Részvénytársaság (FKF Nonprofit Zrt.) megbízott vezérigazgatója (j2) az FKF és szakszervezet között létrejött 2020. évi bérmegállapodás aláírásán a cég vezérigazgatóságán 2020. március 9-én

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Itt az ideje, hogy távozzon a Városházáról a Gyurcsány Ferenc vezette „arrogáns, élősködő banda”, akik a csőd szélére sodorták a fővárost – hívta fel a figyelmet kemény hangú bejegyzésben Láng Zsolt.
A Fidesz budapesti elnöke arra is rámutatott, hogy ugyanazok sodorták a csőd szélére a fővárost, akik 2010 előtt tönkretették Magyarországot. A kormánypárti politikus a közösségi oldalán távozásra szólította fel a budapesti Városházán 2019 októberében Gyurcsány Ferenc vezetésével hatalomra jutott baloldalt. 

Láng Zsolt a DK elnöke mellett a budapesti közműcég milliárdos vezetőjét, Mártha Imrét is megnevezte, aki a volt miniszterelnök bizalmi embere, és a napokban nyilvánosságra került dokumentumok szerint Karácsony Gergely főpolgármester döntése nyomán csaknem nyolcmillió forint prémiumot kapott.

A Fidesz budapesti elnöke a Facebook-posztjában úgy fogalmazott: 

Mártha Imre Gyurcsány vezérigazgatója volt. Mikor az ország vezetésében megbuktak, Gyurcsányékkal távozott és – jobb híján – a Városházára Gyurcsányékkal érkezett. Ez az arrogáns és élősködő banda sodorta a csőd szélére a fővárost! Épp itt az ideje, hogy távozzanak a Városházáról!

Nem Láng Zsolt az első kormánypárti politikus, aki felháborodásának adott hangot amiatt, hogy Karácsony Gergely sokmilliós prémiumokat osztott ki önkormányzati cégvezetőknek, annak ellenére, hogy állandóan a főváros súlyos anyagi helyzetére panaszkodik.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szintén a Facebookon közzétett bejegyzésében pénteken arról írt:

Míg Karácsony Gergely siránkozik a főváros csődközeli helyzete miatt, Gyurcsányék kipakolják a kasszát, pont úgy, mint régen az egész országot. És úgy tervezik, hogy még fél évtizedig ezt fogják csinálni: a városban semmit, a Városházán mindent.

A politikus posztjában megjegyezte azt is, hogy Gyurcsány Ferenc nemrég azt jövendölte, 

hozzájuk közel álló világ fogja vezetni Budapestet a jövő évi választások után is. Mártha Imre is, mert ő annyira szuper. Gyurcsány róla azt mondta, hogy több Mártha Imrét szeretne

– emlékeztetett Kocsis Máté.

A Magyar Nemzet teljes cikke IDE KATTINTVA olvasható.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában