Szembesítés

2023.06.07. 11:07

Karácsony elképesztő magyarázattal állt elő a háborús kijelentése miatt: Orbán (videó)

A főpolgármester korábban az ATV-ben kifejtette, hogy háborúban állunk, ám kedden már új magyarázattal állt elő: Orbán Viktort idézte.

MW

Pikó András, Józsefváros polgármestere, Karácsony Gergely főpolgármester és Balogh Olivér, a Corvin Palace egyik tulajdonosa (b-j) felújított budapesti Corvin Áruház leleplezésén 2023. június 6-án

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

„Éppen egy háborúban állunk” – jelentette ki Karácsony Gergely az ATV-ben, majd miután a műsorvezető helyesbített, hogy ez ebben a formában nem igaz, a főpolgármester ismét megerősítette, hogy ő márpedig azt gondolja, hogy igen.

KARÁCSONY Gergely
Karácsony Gergely főpolgármester beszédet mond a felújított budapesti Corvin Áruház leleplezésén 2023. június 6-án
Fotó: Balogh Zoltán / Forrás: MTI

A főpolgármester kedden a felújított budapesti Corvin Áruház előtt tartott tartott beszédet, amikor a Fidesz ifjúsági szervezete váratlanul szembesítette őt saját háborús uszításával, amitől a főpolgármester kislányos zavarában csak kínosan topogott – írja a Magyar Nemzet.

A Mediaworks kérdéseire reagálva ennek ellenére a főpolgármester most azzal védekezett, hogy ő Orbán Viktort idézte. Pedig az ATV-ben kifejezetten hangsúlyozta, hogy ő maga gondolja azt, hogy háborúban állunk. 

Érdemben tehát nem volt hajlandó válaszolni arra a kérdésre, hogy fenntartja-e az álláspontját.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában