Nagyvilág

2016.12.11. 20:08

Videó: Egy 86 éves bácsi megtanult kötni, hogy koraszülött babáknak készítsen sapkákat

Az idősek otthonában élő férfi korábban soha nem kötött, most viszont megállás nélkül készíti a sapkákat.

Az idősek otthonában élő férfi korábban soha nem kötött, most viszont megállás nélkül készíti a sapkákat.Azt mondják, soha nem vagyunk túl idősek ahhoz, hogy megtanuljunk valami újat. Az élő példa erre Ed Moseley, aki 86 évesen, az idősek otthonában döntötte el, hogy megtanul kötni és kis sapkákat fog készíteni koraszülött gyerekeknek. - Soha nem kötöttem korábban, de ez nem állított meg abban, hogy megtanuljam, hogyan kell - mondta az idős férfi. Ednek a lánya segített megtanítani a kötés fortélyait és nagyon boldog volt, hogy taníthatja, annak ellenére, hogy az elején nem volt könnyű és nagyon lassan haladtak.

Az első sapka három óra alatt készült el, később viszont, amikor már belejött a gyakorlatba, másfél óra alatt végzett a sapkával. Ed ezidáig több mint 50 sapit készített, de a többi lakótársát is inspirálta, így összesen már több mint 300 darab készült el. Ed azt tervezi, hogy folytatja a munkát és minden hónapban köt 30 darab sapkát a kicsiknek.


Elég nagy türelemre lehetett szükség, mire egyenként leragasztotta a rengeteg érmét és elkészült az alkotással.

 

 

Németország - A férj három évvel ezelőtt vesztette el az ékszert, amely a legváratlanabb helyről bukkant elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!