Nagyvilág

2008.09.08. 11:03

Rémálom a nyaralás első napján

<p>Mindössze 4 órával miután a vidám csoportképen pózolt barátnőivel, a 21 éves Joan Jacksont brutális támadás érte.</p>

Ő volt az idei szezonban a 11. angol turista, akit a népszerű görög üdülőhelyen, Falirakin megerőszakoltak. Joan most úgy döntött, a nyilvánosság elé lép, hogy figyelmeztethessen másokat, nehogy hasonlóan járjanak.

Érkezésük másnapján este a lányok egy közeli éjszakai bárban mulattak, de a zsúfolt helyen elkeveredtek egymás mellől. Joan hajnalban úgy döntött, egyedül vág neki az apartmanba vezető útnak. A gyalogló lánynak egy szimpatikus görög fiatalember felajánlotta, hogy elviszi autóval, ám a szállása helyett egy elhagyatott helyre vitte, ahol megerőszakolta.

Joant ismeretlenek a rendőrségre vitték, ahol a hatóságok nem vették komolyan az ügyet, főleg, miután pár nappal később meglátta az autót, és kiderült, egy helyi fiatalemberé. Egy a neve elhallgatását kérő rendőr elmondta, gyakran védik a „sajátjaikat”, és a megerőszakolt turisták száma még ennél is sokkal magasabb lehet, hiszen egy részük nem mer elmenni a rendőrségre.

- 5perc -
· Puszta kézzel keresték a túlélőket A nap képei 2008.09.07.
· Bedrogozva esett össze a zebrán
· Meghalt egy szolgálaton kívüli rendőr
· Fordulat a makói hármas gyilkosságban?
·
11 hónaposan 28 kiló 11 hónaposan 28 kiló 2008.08.31.
· Pattanás helyett féreg a fülben 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!