Magyarország

2012.07.25. 15:05

Baleset miatt lezárták a 81-es főutat Mórnál

Székesfehérvár, 2012. július 25., szerda (MTI) - Lezárták a 81-es főutat Mórnál, ahol egy kisteherautó szerdán felborult, miután feltehetően megcsúszott a vizes aszfalton, két utasa kirepült a járműből, a sofőr beszorult - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Székesfehérvár, 2012. július 25., szerda (MTI) - Lezárták a 81-es főutat Mórnál, ahol egy kisteherautó szerdán felborult, miután feltehetően megcsúszott a vizes aszfalton, két utasa kirepült a járműből, a sofőr beszorult - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: a baleset Mórtól egy kilométerre, Győr felé történt. A kisteherautó feltehetően megcsúszott a vizes aszfalton, felborult, és a motortere füstölni kezdett. A járműben hárman utaztak, a két utas - egy férfi és egy nő - kirepült, a sofőr pedig beszorult a roncsba. Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte, a kigyulladt motorteret egy autós oltotta el poroltóval. A móri önkormányzati tűzoltók leemelték a járművet a sofőrről. A szóvivő első információi szerint a balesetnek két súlyos és egy könnyű sérültje van. A rendőrség teljesen lezárta a főutat. A forgalmat nem tudják elterelni, ezért a műszaki mentés ideje alatt a Győr és Székesfehérvár között közlekedőknek várakozniuk kell.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!