Magyarország

2008.05.21. 17:24

Rossz vonatra szállt, ezért ugrott ki a 17 éves lány Felsőgödön

<p>Rossz vonatra szállt, ezért ugrott ki a mozgó szerelvényből az a 17 éves lány, akinek holttestét szerda délután találták meg a felsőgödi vasútállomás mellett a töltésen. <BR /></p>

Belicza Andrea, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: a gödi lány Vácra járt zeneiskolába, kedden este azonban nem ment haza, ezért édesapja bejelentette eltűnését a váci rendőrkapitányságon. A lány holttestét szerda délután vette észre egy tehervonat vezetője, a felsőgödi állomástól nem messze.

A rendőrségi vizsgálat kiderítette, hogy a lány feltehetően rossz vonatra szállhatott fel - amely csak a Nyugati pályaudvaron áll meg - ezért ugrott ki a felsőgödi állomásnál a mozgó vonatról. Ugrás közben azonban egy oszlopnak csapódott és meghalt.

2006 decemberében már történt egy hasonló eset, akkor egy 15 és egy 16 éves gödi lány ugrott ki a mozgó vonatból Vácnál. A két lány szintén rossz vonatra szállt fel, ezért ugrottak le a szerelvényről. Egyiküküket a szemből érkező balassagyarmati vonat halálra gázolta, a másik lány súlyosan megsérült az eséstől.

  • Betonfalnak csapódott Ózdon Halálos baleset Tiszacsermely közelében 2008.05.20.
  • Kettős tragédia a felüljáró tövében   Kettős tragédia a felüljáró tövében 2 2008.05.16.
  • 18 éves lovagló lányt gázoltak halálra Lovas lányt gázoltak halálra 2008.04.17.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!