Magyarország

2008.05.11. 21:22

Gödörbe esett egy munkás Budapesten

<p>Egy öt méter mély munkagödörbe zuhant egy férfi vasárnap este Budapesten, a XXII. kerületi Terv utcában, egy épülő társasháznál.</p>

21:20: Sikerült újraéleszteni azt a férfit, aki egy öt méter mély munkagödörbe esett vasárnap este egy épülő társasháznál Budapesten, a XXII. kerületi Terv utcában. A mentők lemásztak a gödörbe, ott hozták a férfit szállítható állapotba, majd a tűzoltók segítségével, kötelekkel emelték ki.

A munkást életveszélyes állapotban vitték kórházba - mondta a Független Hírügynökségnek Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője. Továbbra sem tudni, hogyan esett a férfi a gödörbe.

20:50: A férfi az építkezésen dolgozik, egyelőre nem tudni, hogyan esett a gödörbe. Az első hírek szerint súlyosan megsérült, a mentők próbálják újraéleszteni - mondta a Független Hírügynökségnek Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!