Magyarország

2008.03.24. 10:37

Vasúti vagon tetején rázta meg az áram a gyereket

<p>Sajószentpéter - Intenzív osztályon kezelik azt a 16 esztendős sajószentpéteri gyereket, akit vasárnap délután rázott meg az áram a sajószentpéteri vasútállomásnál.</p>

03.25.: Életveszélyes állapotban az áramütött gyerek

Állapota stabil, de életveszélyes állapotban van jelenleg is az a 16 esztendős sajószentpéteri gyerek, aki vasárnap áramütést szenvedett egy vasúti vagon tetején Sajószentpéteren. A gyerek testfelületének jelentős része égési sérülést szenvedett el, kezeléséről intenzív osztályon gondoskonak. Azt azonban nem tudni hogy életkilátásai milyenek.


Szemtanúk elmondása szerint egy autós rutinpálya mellett az üveggyár környékén állt a hosszú szerelvény, három fiú köztük a később megsérült volt ott. A pályán gyakorlókat akarták nézni közelebbről, ketten átbújtak a vagon alatt a harmadik (16 éves fiú) viszont felmászott a tetejére. Ekkor érte az áramütés. A rendelkezésre álló adatok alapján bűncselekményre utaló adat, vagy körülmény nem merült föl a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körül ményeit.

A Megyei Kórház intenzív osztályán közelebbi információt nem adtak a gyerek állapotáról. Az ügyben rendőrségi vizsgálat indult - tudatta portálunkkal Egyedné Novodomszki Éva a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányáság Kommunikációs Irodájának munkatársa.

Kapcsolódó:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!