Labdarúgás

2024.06.30. 18:36

DEAC: Kicsin múlott a tökéletes szereplés

A debreceni fiatalok eredményes szezont tudhatnak maguk mögött. A DEAC edzője értékel.

Haon.hu

A DEAC fiataljai majdnem tökéletes esztendőt zártak

Forrás: DEAC-archív

Molnár Máté alakulata a korosztályos vármegyei bajnokság alapszakaszában és rájátszásában kiváló teljesítményt nyújtott, csak négyszer fordult elő, hogy szerzett pont nélkül hagyták el a pályát – írta a deac.hu. 

DEAC: Kombinatívan futballoztak 

– Egészében nézve az elmúlt időszakot, azt mondhatom, egy sikeres és eredményes bajnoki évet hagytunk magunk mögött. A hétközi foglalkozásokon nagy hangsúlyt fektettünk az egyéni képzésre és csapatjáték fejlesztésére. A gyerekek becsülettel elvégezték mindazt, amit kértem tőlük, példaértékű volt a hozzáállásuk.

 Az edzések jó hangulatban zajlottak, kialakult egy összetartó, nagyon jó közösség, véleményem szerint ez volt a siker egyik kulcsa. Bátran mondhatom, minden téren sokat léptünk előre, a tréningeken tanultakat jól alkalmazták a pályán a srácok. A mérkőzéseken szemre tetszetősen, kombinatívan futballoztunk, az alapszakaszt a táblázat élén zártuk, a rájátszásban pedig a 2. helyen végeztünk, csak a városi rivális tudott minket legyőzni, amely gárda végül megnyerte a bajnokságot. 

A kapu előtti szituációkban maradt bennem hiányérzet, ha higgadtabbak vagyunk a befejezéseknél, sokkal több gólt szerezhettünk volna. Annak külön örülök, hogy több játékosom kapott lehetőséget a bizonyításra a DEAC U14-es csapatában. Szeretném megköszönni a gyerekek egész éves munkáját, öröm volt velük dolgozni. Külön köszönet a szülőknek, hogy mindenben támogattak minket. Jó pihenést kívánok mindenkinek – fogalmazott évértékelőjében Molnár Máté. 

A DASE U14-es csapata az alapszakaszt 12-1-2-es mutatóval, 50-20-as gólkülönbséggel, 37 pontot gyűjtve az élen zárta. A rájátszásban tíz meccsből nyolcat megnyertek és kétszer szenvedtek vereséget. 42 alkalommal zörgették meg a hálót és 15 gólt kaptak, 24 egységgel a 2. helyen végeztek. Legeredményesebb játékos Sipos Zsombor, aki 31 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában