Labdarúgás

2023.04.30. 21:21

Mindhárom vármegyei csapat pontot szerzett a harmadosztályban

A DEAC fölényesen nyert, a HSE és a DVSC II. remizett.

Al-Sheraji Rauf is gólt lőtt a DEAC-ban

Forrás: Czinege Melinda

Egyik vármegyei alakulat sem maradt pont nélkül az NB III. 35. fordulójában. A DEAC hazai pályán fölényesen győzött az 54. perctől emberhátrányban futballozó Tiszaújváros ellen. Ám aki azt gondolná, hoyg a piros lap döntően befolyásolta a találkozó végkimenetelét téved, mert addigra Kónya Márk (24.), Orosz Marcell (38.) és Al-Sheraji Rauf (42.) góljaival 3–0-ra mentek. Az 5–0-s végeredményt Aranyos Mózes (87.), valamint Trencsényi Bence találatai állították be.

Az utolsó pillanatban csikarta ki az egyik pontot a kis Loki a Sényő otthonában. A hazaiak már 2–0-ra is vezettek, ám Tordai Balázs 81-ik, és Szabó Kornél 95-ik percben szerzett góljaival 2–2-re mentette a mérkőzést.

Az Aqua-Genereal Hajdúszoboszló az Egert fogadta, és játszott 1–1-es döntetlen a hevesiekkel. A fürdővárosiaknál Kónya Csaba egalizát a 76-ik minutumban. A mérkőzés krónikájához hozzá tartozik, hogy Lénárt Gergőt kiállították a kék-fehérektől a 93-ik percben. 

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában